Thursday 3 March 2011

Kawa Nei Ru‘veni kei Qoda (The Re‘uven and Gad Families)

Thought: In Yahweh; Live In Unity With Your Brethren
........................... 
Serving For Yom Khah Mee-shee, Adar-Alef 25, 5771
Oti qai kaya o Moshe vei ira na luve i Ru’veni kei ira na luve i Qoda, Qo beka me ra lako i na ivalu o ira na mataveitacini ia dou qai vakacokotaki tiko ga eke? 7 Na cava mo dou vakayalolailaitaki ira kina na luve i Isira'yili, me ra kakua ni lako i na vanua sa solia oti vei ira o Jiova (Yahweh)? 8 Qori sara ga na ka era a cakava na tamamudou e na gauna au a talai ira kina mai Kadesha-Bania me ra lai raica vuni mai na vanua. 9 Ni ra a lako me yaco ga i na buca o Eshakolo, raica vuni mai na vanua, era qai mai vakayalolailaitaki ira na luve i Isira'yili, me ra kakua ni lako i na vanua sa solia tiko mai vei ira o Jiova. 10 A qai tubu na nona cudru o Jiova (Yahweh) e na siga oya, qai bubului o koya ni kaya, 11 E sega ni cala, ni na sega ni dua vei ira era a lako cake mai Ijipita, yabaki  ruasagavulu kauta cake, era na raica na vanua au a bubuluitaka vei Avarahama, vei Yisake kei Ya’akove; baleta ni ra sega ni muri i au vakayalodina;12 Vakavo ga o Kelevi na luve i Ye'hofune na Ke'nisi kei Ye'hoshua na luve i Nani; baleta rau muri i Jiova (Yahweh) tikoga vakayalodina. 13 Na cudru i Jiova (Yahweh) a qai tubu vei Isira'yili, qai cakava me ra lako sese tu e loma ni veikauloa me yabaki vasagavulu, me yacova ni ra sa mate oti kece, o ira na itabatamata era a dau caka ca e na mata i Jiova (Yahweh).

RAICA, na kena vinaka kei na kena totoka, ni ra mai vakaitikotiko vata e na yalovata na mataveitacini. 2 E tautauvata kei na ilumu vakamareqeti e na ulu kei na kumi oya na kumi i Eroni, ni sa drodro sobu e domona i na kola ni nona kote; 3 Me vaka na tegu mai Heremoni ni lutu e na ulunivanua mai Saiyoni; baleta e keya e a vakarota kina na nona veivakalougataki o Jiova (Yahweh), oya na bula e tawamudu.

Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
62/Blog No. 1202
March 3, 211.
Reading
Hebrew Date
Adar Alef 27,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.