Tuesday 29 June 2010

Kune Tale Na Lakosivia. (Discovering The Passover)

Thought: Sins Are Forgiven, But Take It Seriously Not To Re-Offend
.................................... 
Serving For Yom Shlee-shee 17th Tammuz, 5770
Era a tiko tale o ira na lewe ni isoqosoqo taucoko me ra marautaka me vitu tale na siga; era a qai solevutaka na siga vitu tarava e na reki; 24 baleta o Hesekaia na tui Yahuda a solia vei ira na lewe ni isoqosoqo e vitu na udolu na bulumakau digitaki, lelevu ka lalai, ka solia talega vei ira na lewe ni isoqosoqo e Isireli e dua na udolu na bulumakau tagane digitaki kei na tini na udolu na sipi; e le levu vei ira na bete era a qai vakasavasavataki ira vakataki ira.  25 O ira kece na lewe ni isoqosoqo e Yahuda, vata kei ira na bete kei na Livai, vata kei na lewe ni isoqosoqo taucoko era a lako mai Isireli, vata kei ira na tavuki era a lako mai na vanua o Isireli, kei ira era tiko mai Yahuda, era a mamarau.  26 A ka levu na reki e Jerusalemi: baleta mai na gauna sara i Solomoni, na luve i Davide na tui Isireli, a sa sega tu ni yaco e dua na ka vakaoqo e Jerusalami.  27 Era  qai tucake o ira na bete kei ira na Livai, era qai vosavakalougatataki ira na tamata e Isireli; a qai rogoca na domodra o Jiova (Yahweh), na nodra masu a qai basika cake i na nona itikotiko tabu mai lomalagi.

Kevaka eda kaya ni sega na noda ivalavala ca, eda vakaisini keda tikoga vakataki keda, baleta na dina e sega vei keda.  09 Kevaka eda vakatusa na noda ivala­vala ca, o Koya e yalodina ka yalododonu, e na vosoti keda mai na noda ivalavala ca, ka vakasavasavataki keda mai na noda dukadukali kecekece.




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
Hebrew Date
Reading
180
June 29
Tammuz 17
Job 16-18
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.