Sunday 3 April 2011

Kacivi Shi’mu’yili O Jiova (Yahweh Calls Sh’mu’yl)

Thought: You Will Reap Benefits If You Are In Contact With Yahweh
 ....................
Serving For Yom Reeshone, Adar-Bet 28, 5771
A sebera tiko ni boko na icina nei Jiova (Yahweh); ia o Shi'mu'yili a sa davo sobu tiko me moce e na valenisoro nei Jiova (Yahweh); e na yasana e tiko kina na kato ni Kalou (Mighty One);  4 E kacivi Shi'mu'yili o Jiova (Yahweh); qai tama o koya, O au qo! 5 E cici sara o koya vei Yilai qai kaya, O au qo, o kemuni oni a kacivi au. Sauma o koya, Au a sega ni kaci; lesu lai davo. A mani lesu qai lai davo. 6 Kaci tale o Jiova (Yahweh), Shi'mu'yili! A tucake tale o Shi'mu'yili, lako vei Yilai qai kaya, O au oqo; o iko o a kacivi au. Sauma o koya, Au a sega ni kaci luvequtagane; lesu tale lai davo. 7 E na gauna qo, o Shi'mu'yili a sebera kina ni kilai Jiova (Yahweh), ka se bera tale ga ni vakatakilai vua na vosa i Jiova (Yahweh). 8 A baci kacivi Shi'mu'yili tale e na ikatolu ni gauna o Jiova (Yahweh). E baci tucake tale o Shi'mu'yili, lako vei Yilai qai kaya: O au qo; o iko o  kacivi au tiko mai. A qai kilakasamataka o Yilai ni o Jiova (Yahweh) e a kaciva mai na gonetagane.  9 Ekeri qai kaya kina vei Shi'mu'yili o llai, Lesu lai davo; e na qai yaco  kevaka e kacivi iko tale o koya; mo qai kaya, Ni vosa mai Jiova (Yahweh); baleta na nomuni dauniveiqaravi sa rogoci kemuni. Lesu o Shi'mu'yili, lai davo sobu e na nona yasana. 10 A qai lako mai o Jiova (Yahweh) me mai tu,  qai kaci vakarua, Shi'mu'yili,  Shi'mu'yili. Kaya o Shi'mu'yili, Vosa mai Jiova (Yahweh), baleta na nomuni dauniveiqaravi sa  rogoci kemuni.
11 ¶ Kaya o Jiova (Yahweh) vei Shi'mu'yili, Raica, Au na cakava eso na ka e Isira'yili, e  na vakavuna me ra vakatudaliga, o ira era rogoca na kena itukutuku.


Sa qai vosa vei Avarama o Jiova (Yahweh), Toso laivi mai na nomu vanua, vata kei ira na wekamu, mai na vale nei tamamu, i na vanua Au na vakatakila vei iko:  2 Au na qai buli i iko mo dua na matanitu levu, Au na vakalougatataki iko, ka vakarogoya na yacamu; ia iko o na vu ni veivakalougatataki: 3 Au na vakalougatataki ira era vosa vakalougatataki iko, ka cudruvi koya e  rukaki iko; io e na vukumu na veimatavuvale kece e vuravura e na vakalougatataki.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
93/Blog No. 1233
April 3, 2011.
Reading
Hebrew Date
Adar Bet 28,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.