Wednesday 13 May 2009

Tara Na Vale Ni Kalou (Temple of Yahweh Is Built).

Thought: Yahweh’s work done Yahweh’s Way will receive Yahweh’s Support

......................................................................

Serving For The 13th May, 2009

O Tui Solomoni a qai tauca e dua na lewa e Isireli raraba; na lewa oqo me ra wase tani mai e tolusagavulu na udolu na tamata; 14 qai talai ira o koya i Lebanoni, me ra veiveisau tiko e tauya tininaudolu dua na vula; oya me ra tiko mai Lebanoni me dua na vula, ka tiko mai nodra vale me rua na vula; o Edonirami a liutaka na vakayacori ni lewa oqo. 15 Vei ira na tamata nei Solomoni, e vitusagavulu na tamata era a dau colacola, ka walusagavulu na udolu era a dau musu vatu mai na vei ulunivanua; 16 Qo e sega ni wili kina o ira na nodra iliuliu na tamata nei Solomoni, era sa lesi tu me qarava na toso ni cakacaka, oya e tolunaudolu tolunadrau, era veiliutaki tiko vei ira na tamata era cakacaka tiko. 17 Na tui a qai vakarota mera kauta mai na vatu lelevu, na vatu sau dre dre, kei na vatu ceu, me na vakaoti vinaka kina na vale. 18 O ira na mataisau nei Solomoni kei ira na mataisau nei Hairami kei ira na dau musuvatu era qai ceuta kece mai; era qai vakarautaka na vatu kei na kauvaro me na tara kina na vale.

1 Tui 5:13-18


Na Kalou (Elohim) ni veisaututaki, o Koya e a vakatura tale mai na mate na noda Turaga o Jisu (Master Yahshua), na ivakatawa levu ni sipi, e na dra ni veiyalayalati tawamudu, 21 me vakadaumakataki kemuni e na cakacaka vivinaka moni vakayacora na Nona inakinaki kei na Nona cakacakataka e lomada na veika e dau talei e matana, e na vuku i Jisu (Yahshua) na Mesaia, ka me Nona na lagilagi e veiveigauna kece me tawamudu. Emeni.

Iperiu 13:20-21



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

133.

Me 13

2 Tui 6-8

Joni 4:31-54


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh(YHWH).