Tuesday 13 October 2009

Na Vosa Vakatautauvata 2 (Parables 2)

Thought: Parables Are Bugle Calls To Awake

....................................................

Serving For The 13th October, 2009

36 Oti sa qai biuti ira na tamata o Jisu (Yahshua) me curu i vale. Eratou qai lako yani Vua na Nona tisaipeli, ratou qai kaya, Vakamatatataka mada vei keitou na vosa vakatautauvata me baleta na sisanioni e na loma ni iteitei. 37 Sauma o Koya ni kaya vei ratou: O koya e kaburaka na soreni itei vinaka, qori na Luve ni Tamata 38 Na iteitei, oqori na vuravura kei na soreni itei vinaka, oqori o ira na luve ni matanitu, ia na sisanioni, qori o ira era luveni vunica. 39 Na meca a kaburaki ira o Setani; na tatamusuki qori na ivakataotioti kei vuravura, ia o ira na daunitatamusuki, qori o ira na agilosi. 40 Me vaka na kena kumuni na sisanioni me ra lai vakamai, e na vaka talega kina e na ivakataotioti kei vuravura. 41 Na Luve ni Tamata e na talai ira mai na Nona agilosi, era qai mai soqoni ira vata, mai loma ni Nona matanitu, na veika kece era dau vu ni tacaqe kei ira era dau talatalaidredre; 42 e na qai kolotaki ira i loma ni lovo bukawaqa, e keya e na yaco kina na qoqolou, kei na vakasequruquru bati. 43 Ia o ira na yalododonu era na serau me vaka na matanisiga e na loma ni matanitu nei Tamadra. O koya e vaka­daligana me rogo kina, laivi koya me rogoca!

Maciu 13:36-43

22 Ia dau vakayacora na vosa, kakua ni rogoca wale ga, moni vakacalai kemuni kina vakataki kemuni. 23 Baleta ke dua e rogoca walega na vosa, qai sega ni cakacakakataka, o koya e vaka na tamata e raica na matana e na dua na iloilo ni titiro; 24 baleta ni raici koya oti, me sa lako, e na qai guilecava tale na kena irairai.

Jemesa 1:22-24

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

286

October 13

Isaiah 50-52

1 Thessalonians


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).