Saturday 7 May 2011

Buli me Tui o Sholomo (Shlomo Anointed King)

Thought: No One Is Greater Than Yahweh
 ...................
Serving For Shabbat, Iyar 3, 5771
Kaya o Tui Davide, Kacivi Sadoka na kohena mai vei au; vata kei Natani na parofita; kei Ba'naya na luve i Ya'hoiyada. Eratou a qai lako mai i na mata ni tui. 33 Kaya vei iratou na tui, Dou lako mo dou lai kauta na dauniveiqaravi ni nomudou turaga, mo dou lai vakavuna me vodoka na noqu miule o Sholomo na  luvequtagane, mo dou kauti koya sobu i  Qikiona; 34 Qai laivi Sadoka na kohena kei Natani na parofita me rau lumuti koya mai keya, me sa nodra tui na Isira'yili: ka me qai uvu na biukila, ka kacivaki, Me bula balavu o Tui Sholomo. 35 Oti mo dou qai muri i koya cake mai, me mai dabeca o koya na noqu idabedabe vakatui; me sa tui e Isira'yili kei Yahuda. 36 Sauma o Ba'naya na luve i Ya'hoiyada ni kaya vua na tui, Omaini: me qai cakava vaka kina o Yahuwe (YHWH) na nomu Kalou (Mighty One).  37 Me vaka ni dau tiko vata kei na noqu turaga (master) na tui o Yahuwe (YHWH) ia me na vakatalega kina; me dau tiko talega kei Sholomo, me qai cakava na nona idabedabe ni veiliutaki vakatui me cecere cake sara mai na nona idabedabe vakatui ni veiliutaki na noqu turaga (master), o Tui Davide.


VAKASAUSAU na ligamuni, kemuni na tamata kecekece; kaila vua na Kalou (Mighty One) e na domo ni qaqa. 2 Baleta o Yahuwe (YHWH) Cecere; o koya e dua na tui vakaitamera e vuravura raraba. 3 O koya ga e vakamalumalumutaka na veimatanitu e rukuda kei na veivanua i na ruku ni yavada. 4 O koya e digitaki keda me noda na ivotavota, e na daumaka nei Ya'akove o koya e nona daulomani.
5 ¶ Na Kalou (Mighty One) sa lako cake e na dua na kaila, o Yahuwe (YHWH) e na rorogo ni davui. 6 Seretaka na vakamolimoli vei Yahuwe (YHWH), lagata na vakavinavinaka vua na noda tui.7 Baleta o Yahuwe (YHWH) e tui e vuravura taucoko; seretaka na vakamuduo vua.8 O Yahuwe (YHWH) e lewai ira na tawalotu; o Yahuwe (YHWH) e dabe toka e na nona idabedabe vakatui tabu. 9 O ira na daunivakavulewa e na veivanua era sa lesu tale vua na Kalou (Mighty One) nei Avarahama; baleta na lewai kei vuravura e nona ga o Yahuwe (YHWH); o koya e na vakacerecerei cake vakalevu.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
127/Blog No. 1267
May 7, 2011.
Reading
Hebrew Date
Iyar 3,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.