Friday 11 September 2009

Raica Na Yaca O Nehemaia. (Nehemiah Checks The Names)

Thought: Names Of Called Out People Are Important to Yahweh

.......................................

Serving For The 11 September, 2009

05 Ia na noqu Kalou (Elohim) a qai biuta qo i vuniyaloqu, au qai vakasoqoni ira vata turaga bale (nobles) kei ira era dau vakavulewa vei ira na tamata, mai na nodra ilesilesi vakawatamata. Oti au qai kunea na nodra ivola ni tuvakawa o ira era a liu mai, kau raica na yaca era volai tu kina, 06 Qo o ira na tamata mai na veiyasana, era a kau cake vakavesu, oya o ira e a kauti ira o Nebukanesa na tui Beibiloni; oti era qai vakasukai i Jerusalemi kei Jiutia, o ira yadudua i na nodra dui koro dina; 07 O ira era a lako mai vata kei Serubabeli; o Josua, o Nehemaia, o Asaraia, o Ra’amaia, o Nahamaeli, o Moatekai, o Beleshani, o Mesepereci, o Bikivai, o Neihama vata kei Ba’ana. Na kedra iwiliwili na tamata mai Isireli qo; 08 O ira na kawa i Paroshi e ruanaudolu, duanadrau vItusagavulukarua. 09 O ira na kawa i Shefataia, e tolunaudolu vitusagavulukarua. 10 O ira na kawa i Ara, e ononadrau limasagavulukarua. 11 O ira na kawa i Shulutana-i-moapi, oya o ira era kawa mai vei Joshua kei Joape e ruanaudolu walunadrau tinikawalu. 12 O ira na kawa i Elama e duanaudolu ruanadrau limasagavulukava. 13 O ira na kawa i Satu, e walunadrau limasagavulu ka lima. 14 O ira na kawa i Sakai, e vitunadrau onosagavulu. 15 O ira na kawa i Banai e ononadrau vasagavulukawalu. 16 O ira na kawa i Bakai e ononadrau ruasagavulukawalu. 17 O ira na kawa i Asaqara e ruanaudolu tolunadrau ruasagavulu ka rua. 18 O ira na kawa i Arahikomo e ononadrau onosagavulukavitu.

Nehemaia 7:5-18

Ia kakua ga ni marau baleta era sa guce tiko vei kemuni na jimoni; ia marautaka ga ni sa volai tu na yacamuni mai lomalagi.

Luke 10:20


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

254

September 11

Proverbs 19-20

2 Corinthians 3

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).