Tuesday 10 August 2010

Na Veivakasavasavataki Nei Jiova (Yahweh’s Cleansing)

Thought: Yahweh Gives The Means, We Produce The Fruit
 .........................................
Serving For Yom Reeshone 30th Av, 5770
Oti au a vakasilimi iko e na wai, au qai savata laivi na dra mai vei iko, kau lumuti iko e na waiwai. 10 Au a vakaisulutaki iko talega e na isulu-tali veivolavolai, ka vakaivavataki iko e na ivava; au vauca na tolomu e na lineni matailalai, ka vakaisulutaki iko e na isulu silika. 11 Au a daramaka vei iko na iyaya ni sasauni; au vakatokara na qato e ligamu kei na taube e domomu;  12  Au qai vakatokara na vatutalei e yadremu, na sau e daligamu kei na isalavakatui totoka e ulumu. 13 Qori o a vakaiukuukutaki kina e na koula kei a vatutalei; o qai vakaisulutaki kina e na lineni matailalai kei na lokaloka kei na isuli tali veivolavolai; o kania na falawa matailalai kei na denioni kei na waiwai; o qai yaco mo totoka sara vakaoti; o qai tubu mo vutuniyau e na kedra maliwa na veimatanitu.  14 Na kemu irogorogo a qai tete yani e na kedra maliwa na kai Veimatanitu tani, ni o totoka vakaoti baleta na isalavakatui totoka vakaoti ni noqu lagilagi au a tokara vei iko, e kaya o Jiova na Kalou (Yahweh Mighty One).



O Au na vunivaini, o kemudou na tabaqu. O koya e tiko vata kei Au, Kau tiko vata kei koya, e na levu na vuana; baleta ni sega o Au, dou na sega talega ni rawata e dua na ka.



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
Hebrew Date
Reading
221
August 10
Av 30
Psalm 88-89
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.

Some Books of My Choice