Thursday 28 May 2009

Na Veilecayaki Ni Bula (Contradictions in Life).

Thought: See Life From Yahweh’s Point Of View, Otherwise It Is Confusing.
..................................................

Serving for the 28th May, 2009

O au na Dauvunau au tui Isireli mai Jerusalemi. 13 Au a solia na vuniyaloqu meu vaqara ka vakadeuca e na vuku, na veika e vakayacori tiko e ruku ni lomalagi; me da vakaogai kina, qori e dua na cakacaka dredre a solia na Kalou (Elohim) vei ira na luve ni tamata. 14 Au sa raica na cakacaka kece e vakayacori tiko e ruku ni matanisiga; ia raica, era maumau wale kece tu ga, ka vu ni veivakararawataki i na yalo. 15 Na veika era veilecayaki tu e na sega ni vakadodonutaki rawa; o koya e lailai na nona vuku e na sega ni soli vua. 16 Au dau veinanuyaka e lomaqu, niu kaya, “Raica, au sa yaco meu vakaitamera, ka sa levu cake vei au na vuku, mai vei ira kece era a liu mai vei au i Jerusalemi; io, na vuniyaloqu sa donuya e levu na ivakaraitaki ni vuku kei na kilaka. 17 Au a solia na vuniyaloqu meu kila na vuku, na ivosavosa ni dina kei na kilaka; ia au qai kilakasamataka ni qo e vu ga ni veivakararawataki i na yalo 18 Baleta e na vakaitamera ni vuku e vutucoqa tu kina na rarawa, ia o koya e vakalevutaka na kilaka, e na vakalevutaka ga na vutugu..
Dauvunau 1:12-18


Oilei na titobu kei na maucokona, ruarua ni vuku kei na yalomatua e kune vua na Kalou (Yahweh)! E sega ni dua e vaqara tiko na Nona lewa, ia na Nona sala, eda na sega ni cakulea rawa.
Roma 11:33


Baleta a veika kece e vu mai Vua, e rawa mai Vua ka na tini tale Vua. Ki vua me nona na lagilagi kei na kalougata e tawa mudu, Emeni.
Roma 11:36







Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day) : 148
Tikinisiga (Date) : May 28, 2009
Mataka (Morning) : 1 Chronicles 23-25
Yakavi (Evening) :
John 11: 1-17

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).