Monday 3 May 2010

Mate O Ebasalome Baleta Na Uluna (Absalom Died Because Of His Hair)

Thought: Your Personal Strength Could Be Your Downfall – Be Careful

.......................................

Serving For The 3rd May, 2010

A qai yaco ni sota kei ira e vica na dauniveiqaravi nei Davide o Ebasalome Ia o Ebasalome a vodoka tiko yani e dua na miula (asa), ia na miula qai curuma na ruku ni taba tolotolo lelevu ni dua na vunioki levu, qai tacori vakaukaua na ulu i Ebasalome e navunioki levu, qai lili tu kina o koya, e na maliwa ni lomalagi kei na vuravura; ia na asa a vodoka tiko a sa toso tikoga. 10 Qori a raica e dua na tamata, qai lai tukuna vei Joabe, ni kaya, Raica, au raici Ebasalome ni lili tu mai na dua na vunioki. 11 Kaya sara o Joabe vua na tamata a tukutuku vua, Ni o sa raici koya ga, na cava tale o a sega kina ni mokuti koya sara e keya, mo qai kolotaki koya sobu i na dela ni qele? Keu a solia sara ga vei iko e tini na shekeli na siliva, vata kei na dua na nomu isulu. 12 Kaya na tamata oya vei Joabe, Kevaka mada ga mo a wilika mai vei au e duanaudolu na shekeli na siliva, au na sega ga ni dodoka na ligaqu meu tara na luveni tui; baleta keimami a rogo sara tu ga ni kaya na tui vei iko kei Apisai kei Itai, E na vukuqu, dou qarauna vinaka me kakua ni mavoa na cauravou o Ebasalome. 13 Ia kevaka meu a tara, keu a cakacala; oti e na qai sega ni vunitaki mai vua na tui e dua na ka; o iko mada ga ke o a tu saqati au. 14 Kaya vua o Joabe, Qori e sega ni dina. Laiva meu lai cakava ga o yau vakataki au. A qai kauta e ligana e tolu na moto leleka, qai lai suaka tolutolu e na uto i Ebasalome, ni se bula tiko ka se lili tu mai na taba ni vuni oki. 15 O iratou na cauravou le tini eratou dau icolacola ni yaragi nei Joape, eratou qai tu wavokiti Ebasalome, ratou qai vakamatei koya.

2 Samuela 18:9-15



Qori au sa dau vosota tu ga kina, niu gogo, niu vakasewasewani, niu sotava na veika dredre, niu vakaucacataki, se meu kauvakavesu e na vukuna na Mesaia; baleta niu malumalumu vakayago, qori au dau kaukaua kina vakayalo.

2 Korinica 12:10


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

123

May 3

1 King 5-7

..

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.