Saturday 16 May 2009

Na Masu Nei Solomoni (Solomon’s Prayers.)

Thought: When We Pray To Yahweh Do So With Boldness And Confidence

................................................

Serving For The 16th May, 2009

E tucake sara e mata ni icabocabo ni soro nei Jiova (Yahweh) o Solomoni, e matadra na lewe ni isoqosoqo taucoko e Isireli, dodoka cake na ligana ruarua i lomalagi qai masu: 23 ni kaya o koya, I Jiova na Kalou (Yahweh Elohim) nei Isireli, e sega tale ni dua e tautauvata kei kemuni e lomalagi e cake se e vuravura e ra, e dau maroroya na veidinadinati kei na yalololoma vei ira na nomuni dauniveiqaravi era muri i kemuni tiko e na dina, e vuniyalodra taucoko kei na nodra bula taucoko. 24 O Kemuni oni sa vakayacora na veika oni a yalataka vei Tevita na tamaqu; ni oni a cavuta e gusumuni, oti qai vakayacora na ligamuni, me vaka sa yaco tu oqo, e na siga nikua. 25 O koya oqo, i Jiova na Kalou (Yahweh Elohim) nei Isireli, moni vakayacora talega e na vuku i Tevita na tamaqu na veika oni a yalataka vua, e na nomuni a kaya, E na sega vakadua ni sega na nomu kawa, e mataqu, me na dau dabeca na idabedabe vakatui e Isireli, kevaka era na dau qarauna na nodra bula me ra bula tiko e mataqu e na dina, me vaka o sa dau muria o iko e mataqu. 26 Ia qo, i Jiova na Kalou (Yahweh Elohim) nei Isireli laiva me vakadeitaka na nomuni vosa, oni a bubuluitaka vua na nomuni dauniveqaravi o Tevita na tamaqu.

1 Tui 8: 22-26


Laiva sara meda toro voleka vakadoudou i na itikotiko vakatui ni loloma, me da lai kunea na veivosoti vata kei na yalololoma, me vukei keda e na noda veigauna ni leqa­leqa.

Iperiu 4:16



.


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

136.

Me 16

2 Tui 15-17

Joni 6:1-21


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).