Tuesday 23 September 2008

Opetaia: Na Siga Ni TURAGA. (Obadiah: The Day Of Yahweh)

Serving for the 23rd September, 2008
“E na siga oya,” e vakatusa na TURAGA (Yahweh) “Au na sega beka ni vakarusai ira na tamata vuku mai Itomi, kei na yalomatua mai na ulunivanua nei Isoa?
Opetaia 1:8.

Baleta na ivalavala kaukaua a vakayacori vei tacimu o Jekope, o na luvuci e na madua, o na vakarusai vakadua. 11 E na siga o a vakatalatala kina, ni ra sa butakoca tiko kina na nona iyau o ira na vulagi, ka ra curu botea na matamata ni nona korolevu o ira na Kaitani me ra vakawirimadigitaki Jerusalemi, o iko o mada ga o a tautauvata kei ira. 12 E sega ni dodonu mo raici tacimu sobu e na veisiga sa yacovi koya kina na tu leqaleqa; se mo marautaka na veika a yaco vei Jiuta e na siga era a vakarusai kina; se mo vosa tu vakavia­vialevu e na siga ni nodra rarawa.
Opetaia 1:10-12.


“Na siga ni TURAGA (Yahweh) sa voleka sara vei ira kece na veimatanitu; na veika o a cakava, qori e na caka tale vei iko, na nomu ivalavala e na lesu mai me mai sauta na ulumu. 16 Me vaka ni o a gunu mai na noqu ulu­nivanua tabu, era na gunu tiko ga vakakina o ira mai na veimatanitu; io, era na gunu, era na qai tiloma sobu era na qai yaco me ra vaka era a sega ni yaco dina. 17 Ia e na ulunivanua o Saioni e na tiko na idrodro dina, e na lagilagi, kei na mataqali i Jekope e na qai taukena na nodra ivotavota.
Opetaia 1:15-17.






Also Read If Possible (Wilika Talega Ke Rawa)
Isaiah 13; Joel 3; 2 Peter 3