Wednesday 27 January 2010

Veiliutaki O Moshe Me Vaka Na Kalou (Moshe Leads As Elohim)

Thought: Anything But Total Obedience To Yahweh Is Disobedience

..................................................................

Serving For The 27th January, 2010

A qai vosa o Jiova (Yahweh) vei Moshe, Raica, Au sa qisi i iko mo kalou (elohim) vei Fero, ia o Eroni na tuakamu me nomu parofita. 02 Mo na tukuna na veika kece Au vakarota vei iko, ia o Eroni na tuakamu me na qai tukunataka vei Fero, me sereki ira na luvei Isireli me ra biuta na nona vanua. 03 Ia Au na vakaqataka na loma i Fero, kau na vakalevutaka na noqu ivakatakilakila kei na noqu cakacaka mana e loma i Ijipita. 04 Ia o Fero e na sega ni vakarorogo vei kemudrau meu rawa ni totogitaki Ijipita, meu qai kauti ira tani mai, na noqu matasotia kei ira na noqu tamata na luve i Isireli, mai na vanua vaka Ijipita e na cakacaka lelevu ni veilewai. 05 O ira na kai Ijipita era na qai kila ni o Au o Jiova (Yahweh), niu sa dodoka yani na ligaqu meu saqati Ijipita, au qai kauti ira tani mai na luve i Isireli mai na kedra maliwa. 06 O Moshe vata kei Eroni, rau a qai vakayacora na veika a vakarota o Jiova (Yahweh); qori rau a vakayacora. 07 O Moshe a sa yabaki walusagavulu kei Eroni a sa yabaki walusagavulu ka tolu e na gauna rau a vosa kina vei Fero.

Lako Yani 7:1-6



Me vakavinavinakataki na Kalou (Elohim) na Tama ni Noda Turaga o Jisu (Master Yahshua) na Mesaia; o Koya e sa vakalougatataki keda oti e na veimataqali veivakalougataki mai lomalagi, e na vuku ni Mesaia; 04 ka ni a digitaki keda meda Nona, ni sebera ni vakotori na yavu kei vuravura, meda na yalosavasava ka tawacala e Matana.

Efeso 1:3-4.


Read The Bible in a Year (Wili Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga

Tikinisiga

Mataka

Yakavi

27.

January 27

Exodus 13-15

Matthew 19:1-15

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).