Monday 27 July 2009

Na iSolisoli nei Jiova (Yahweh’s gifts)

Thought: Yahweh gives us Wisdom and Understanding; How do we use these gifts?

...................................................

Serving For The 27th July, 2009

Ia vei iratou na le va na gonetagane, na Kalou (Elohim) a qai solia vei iratou na kilaka kei na yalomatua me baleta na ivola kecekece kei na vuku; o Daniela a tiko talega vua na kilaka me baleta na raivotu kei na tadra 18 Ni sa cava na veisiga a vakatura na tui, a qai kauti ira yani, na nodra iliuliu na Iunuku, i na mata i tui Nebukanesa. 19 A vosa vei ira na tui; qai mani kunea o koya ni sega ni dua e na kedra maliwa e tautauvata kei Taniela, Hananaia, Mishaeli kei Asaraia; qori ratou a lai duri kina e na mata ni tui. 20 E na veika kece me baleta na vuku kei na yalomatua, a vakataroga vei iratou na tui, e a kunea o koya ni vakatinitaki na ilevu na ka eratou kila ni ratou vakatauvatani kei ira kece na daucakamana kei ira na dauraimata ni lomalagi, era tiko e na nona matanitu taucoko. 21 O Taniela e a qai cakacaka tiko me yacova sara na imatai ni yabaki nei tui Sairusi.

Taniela 1:17-20

So that the proof of your faith, being much more precious than refined gold which has been purified by fire, may be made manifest for the glory and honour and praise at the appearing of Yahshua the Messiah,

1 Pita 1:7

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

208.

July 27

Psalms 50-52

Acts 27:1-25

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).