Saturday 1 October 2011

O Yahuwe E Solia Mo Lewa (YHWH Allows You To Decide)


Thought: Who or What Is Your Choice, YHWH Or Idols?

............................

Serving For Shabbat, Tishrei 3, 5772
Oqo na ka e kaya o Yahuwe (YHWH); O lomalagi e noqu itikotiko vakatui ia o vuravura e itutu ni yavaqu; na cava na vale oni tara tiko e na vukuqu? Na cava na noqu vanua ni vakacegu? 2 Na ka kece ga oqori era a bulia na ligaqu o au vakataki au; na ka kece oqori era noqu, e kaya o Yahuwe (YHWH); o au beka meu rai vei cei, se meu lai vakaitikotiko evei? Vei ira ga era yalovakacegu, era yalomalumu ka ra dau rerevaka na noqu vosa. 3 O koya e vakamatea e dua na okisi e tautauvata kei koya e vakamatea e dua na tamata; o koya cabora e dua na lami e tautauvata kei koya e vakamatea e dua na koli; o koya e vakacabora e dua na isoro laukana e tautauvata kei koya e cabora na dra ni vuaka ia o koya e vakama na isoro boitotoka e tautauvata kei koya e vakamuduo vua e dua na kaloumatakau. lo, o ira era sa digitaka na nodra ivalavala, na nodra bula (soul) e taleitaka  na nodra kaloumatakau.  4 O au talega au na vakadonuya me ra vakamaduataki, au na vakaicovitaki ira me veiraurau kei na nodra dui cakacaka; baleta niu a kaci, qai sega ni dua a bau tama mai; niu vosa era qai sega ni vakatudaliga; ia era dui vakayacora ga na veika e vakasevaki e mataqu, era qai digitaka na veika au sega vakadua ni vinakata.
Aisea (Yeshayahu) 66: 1-4




Kakua ni navuca na inakinaki ca, e na nona itikotiko na yalododonu;  kakua ni vakacacana na nona tikina ni vakavakacegu: 16 Baleta na tamata yalododonu ni bale vakavitu, e na matacake tikoga: ia o ira na tamata ca era na lutu vakadua e vukuni itovo ca.
Vosa Vakaibalebale (Mishlei) 24:15-16




Nanuma qo, era sa toso mai na meca; i Yahuwe (YHWH) o ira na sesewa era vosa beca na yacamuni. 19 Kakua ni solia laiva na bula (soul) era vakatutusa vei kemuni; kakua ni guilecava na nodra bula (soul) o ira na dravudravua, me tawamudu. 20 Doka na nomuni veiyalayalati, i Yahuwe (YHWH); baleta o ira era tawana tu na vuravura era sinai vutuvutu e na lecaika kei na veivakararawataki. 21 Kakua ni laivi ira na vakararawataki me ra lesu e na madua; laivi ira na dravudravua kei ira era gadreva na veivuke me ra dui vakavinavinakataka na yacamuni. 22 Matacake, kemuni na Kalou (Mighty One), veiletitaka na nomuni inaki; nanuma tiko na ivalavala ni tamata lialia e na nodra dau beci kemuni e veiveisiga. 23 Kakua ni guilecava na domodra na kemuni meca; na nodra vakacaca o ira era matacake me ra saqati kemuni e tubu tikoga e veiveigauna kecekece.
Same (Tehellim) 74:18-23




Read The Tanakh in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
273/Blog No. 1413
October 1, 2011.
Reading
Hebrew Date
Tishrei 3, 5772
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version



May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.