Tuesday 22 June 2010

Na iTukutuku Nei Emosi (Amos’ Message)

Thought: SeekYahweh, And You Shall Live.
..................................

Serving For Yom Shlee-shee 10th Tammuz, 5770
Rogoca na vosa oqo au na kauta cake mai, baleti kemuni, io, e dua na lele, me baleta na vale i Isireli. 02 Na goneyalewa tabutagane mai Isireli sa bale; ka sa biu me davo tu ga e na dela ni qele, baleta e sega ni dua me vakaduri i koya cake tale. 03 Qo e kaya o Jiova (Yahweh) na Kalou (Mighty One), Na korolevu era a lako mai kina e duanaudolu na tagane, era na vo ga kina e duanadrau na tagane; na koro era lako mai kina e duanadrau na tagane; era na vo ga kina e tini na tagane, e loma ni vale i Isireli. 04 Qo e kaya o Jiova (Yahweh) vei ira e na vale i Isireli: Vaqarai Au oni na qai bula; 05 Ia kakua ni vaqarai Pece-ela se curu i Qiliqela se takosovi Bia-shiba: Baleta o Qiliqela e na kau dina vakabobula; ia o Pece-ela, e na yaco me tinidole. 06 Vaqarai Jiova (Yahweh) oni na qai bula; De qai caudre mai o Koya me vaka na yame ni bukawaqa e loma ni vale i Yosefa, qai tilomi Pece-ela, baleta ni sega ni dua me bokoca laivi.


E kalougata na tamata e vorata na veitemaki; baleta ni sa vakatovolei, e na ciqoma na isala­vakatui ni bula, sa yalataka oti na Turaga (Yahweh) vei ira era lomani Koya.



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
Hebrew Date
Reading
173
June 22
Tammuz 10
Esther 4-6
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.