Tuesday 14 April 2009

Na Yalo I Jiova (The Spirit of Elohim)


Thought: Always Focus On Yahweh And His Loving Ways, And Evil Will Keep Clear From You

.............................................................................

Serving for the 14th April, 2009

Na cava o dokadokataka tiko kina na ca, o iko na tamata qaqa? Na yamemu e navuca ga na veika tawadodonu e veiveisiga me ra sotava o ira era tabucala. 02 E vaka na itoro gata e cakacakataka tiko na ilawaki ca. 03 O domona vakalevu cake na ca mai na vinaka; kei na lasulasu mai na vosa vakadodonu. 04 O taleitaki ira era talanoataka na ca, kei na gusu e dauveivakaisini. 05 O koya oqori e na talaci iko laivi kina na Kalou (Elohim) ka na cavuraki iko laivi mai na nomu itikotiko, mai na nodra vanua na bula.

06 ¶ Era sa na qai rai na yalododonu, ka mamarau, era qai vakararavi yani Vua na Kalou (Yahweh). 07 Era qai kaya, Raica qo e dua na tamata e sega ni dau vakanuinui vua na Kalou (Elohim); ia e vakanuinui ga i na ilevu ni nona iyau ka dau dokadokataka na veika e tu vua ka taukena, 08 Ia o au, au vaka na vuni olive drokadroka e na vale ni Kalou (Elohim): Au sa vakararavi tu vakadua e na yalololoma ni Kalou (Elohim) me tawamudu ka tawamudu. 09 Au na vakacaucautaki iko me tawamudu, baleta oni sa cakava oti; au na tusanaka tiko na yacamuni e matadra na nomuni digitaki e na veitabatamata kece sara.

Same 52:1-8


Era na rerevaka na yaca i Jiova (Yahweh) o ira mai na vuaira, kei ira mai na icabecabe ni siga, na nona lagilagi. Ni sa toso mai na meca, me vaka na waluvu, na Yalo i Jiova (Yahweh) e na vakamalumalumutaki koya.

Aisea 59:19



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

104.

Epereli 14

I Samuela 15-16

Luke 14: 25-35


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).