Friday 23 April 2010

Na Same Ni Vakamolimoli (Psalms of Praise)

Thought: The Habitation Where Yahweh dwells, is Where Praises are Sung

Serving for the 23rd April, 2010

Lagata vei Jiova (Yahweh) e dua na sere vou; baleta e sa cakava na veika totoka vakaoti o koya; Na ligana (hand) i matau kei na ligana (arm) savasava, sa kauta mai vua na qaqa. 02 O Jiova (Yahweh) sa vakatakila na nona veivueti; na Nona yalododonu sa vakaraitaka i matadra o ira era dau lotutaki matakau. 03 E sa vakananuma lesu o koya na nona yalololoma kei na nona dina vei ira na yavusa Isireli; o ira kece e na iyalayala kei vuravura era sa raica na veivueti ni noda Kalou (Elohim).

04 ¶ Vakamolimoli vei Jiova (Yahweh), vuravura taucoko; vakayaco marau, lagasere ka cabora na vakavinavinaka. 05 Lagasere vei Jiova (Yahweh) vata kei na api; ia vata kei na api na domo ni matasere. 06 E na domo ni biukila cabora na vakamolimoli e na mata i Jiova (Yahweh) na Tui. 07 Laiva na wasawasa me vadugu, vata kei ira era vakasinaita tu na vuravura kei ira era kece era vakaitikotiko kina.

Same 98:1-7.


O Jiova (Yahweh) ne noqu kaukaua ka noqu sere, ka sa yaco me noqu ivakabula. 15 A domo ni mamarau kei na veivueti e tiko e na nodra valetabatabanikau na yalododonu; na liga i matau i Jiova (Yahweh) e dau gugumatua.

Same 118:14-15


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

113.

April 23

2 Samuela 7-9

..

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.