Saturday 19 September 2009

Vueti O Ira Na Jiu E Na Masumasu (The Saving Of The Jews through Prayer)

Thought: We Can Believe That Yahweh Is There For Us, If We Love Him

..................................................

Serving For The 19th September, 2009

12 A qai tukuna vei Moadekai, na nona vosa o Esiteri.13 Oti qai kaya o Moadekai me tukuna vei Esiteri, Kakua ni nanuma ni o na dro bula baleta ni o tiko e na vale ni tui, mo sega kina ni wili vata kei ira kece na vo ni Jiu. 14 Kevaka mo galu tiko e na gauna qo, na veivuke kei na veivueti vei ira na Jiu e na tubu mai na dua tale na vanua; ia o ira na lewe ni matavuvale nei tamamu era sa na vakarusai; ia o cei e kila, de o a kacivi mo lako mai i loma ni matanitu e na vukuni ka oqo? 15 Oti sa qai kaya o Esiteri me kauta lesu vei Moadekai na nona isau ni taro, 16 Lako, lai vakasoqoni ira vata na Jiu taucoko era tiko e Shushani na vale ni tui, me ra lolo e na vukuqu, oya me ra kakua ni kana se gunu me tolu na siga, bogi kei na siga; o yau kei ira na noqu goneyalewa keimami na lolo talega vaka kina; oti au na qai lako vua na tui, e dua na ka e sega ni tara vakalawa; ia keu na vakarusai, ia au sa na rusa. 17 A qai lako yani o Moadekai, qai lai vakayacora na ka kece sara a vakarota vua o Esiteri.

Esiteri 4:12-17


07 ¶ “Kerekere e na soli vei iko; vaqaqara o na kunea; tukituki e na dola vei iko. 08 “Baleta o koya e kerekere, e na ciqoma, o koya e vaqaqara e na kunea, ia vei koya e tukituki, e na vukuna, na katuba sa na dola. 09 “Se o cei beka na tamata e tiko qo e na kemuni maliwa, ke kere madrai vua o luvena; e vakaevei e na solia beka vua na vatu? 10 “Ke kere kena ika o koya, e vakaevei o na solia beka vua e dua na gata? 11 “Ia kevaka, o iko o dau cakacala, o kila na iwalewale ni soli ka vivinaka vei ira na luvemuni, e vakacava beka na ilevu ni veika vivinaka e na solia mai o Tamada e tiko mai lomalagi, vei ira era kerekere yani Vua?

Maciu 7:7-11

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

262

September 19

Ecclesiates 7-9

2 Corinthians 11:1-15

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).