Wednesday 29 June 2011

Kune Tale Na Lakosivia. (Pesach Re-Discovered)

Thought: Do Not Sin For Sin Leads To Cessation of Life
..................... 
Serving For Yom Revee-ee, Sivan 27, 5771
Era a tiko tale o ira na lewe ni isoqosoqo taucoko me ra marautaka me vitu tale na siga; era a qai solevutaka na siga vitu tarava e na reki; 24 Baleta o Hisikiyahu na tui Ya'huda a solia vei ira na lewe ni isoqosoqo e vitu  na udolu na bulumakau digitaki, lelevu ka lalai, ka solia talega vei ira na lewe ni isoqosoqo e Isira'yili e dua na udolu na bulumakau tagane digitaki kei na tini na udolu na sipi; e le levu vei ira na kohanimi era a qai vakasavasavataki ira vakataki ira. 25 O ira kece na lewe ni isoqosoqo e Ya'huda, vata kei ira na kohanimi kei na Li'vi'imi, vata kei na lewe ni isoqosoqo taucoko era a lako mai  Isira'yili, vata kei ira na tavuki era a lako mai na vanua o Isira'yili, kei ira era tiko mai Ya'huda, era a mamarau. 26 A ka levu na reki e Yerushalayimi: baleta mai na gauna sara i Sholomo, na luve i Davide na tui Isira'yili, a sa sega tu ni yaco e dua na ka vakaoqo e Yerushalayimi.  27 Era qai tucake o ira na kohanimi kei ira na Li'vi'imi, era qai vosa vakalougatataki ira na tamata e Isira'yili; a qai rogoca na domodra o Yahuwe (YHWH), na nodra masu a qai basika cake i na nona itikotiko tabu mai lomalagi.

 
Ia ke saumaki na tamata vakadrecike mai na nona ivalavala ca kecekece e dau vakayacora, qai bula muria na noqu ivakaro, qai cakava na veika e vakadonui vakalawa ka dodonu, o koya e na bula dina ga, o koya e na sega ni mate.  22 Na nona ivalavala ca taucoko e a dau vakayacora, era na sega tale ni nanumi e na vukuna; na nona yalododonu ga sa vakayacora tiko, e na bula kina. 23 Au sega ni taleitaka na nona mate e dua e dau valavala ca, e kaya o Yahuwe na Sau (Sovereign YHWH); e vinakata ga me saumaki mai na nona ca, me bula. 24  Ia na tamata dodonu kevaka e saumaki laivi mai na nona yalododonu qai vakayacora na ivalavala ca kei na itovo vakasisila me vaka era dau cakava na tamata ivalavala ca, na ivalavala dodonu kece sa bau cakava sa na sega ni nanumi me baleti koya, ia e na itovo vakadrecike ga sa cakava tiko vata kei na ivalavala ca sa vakayacora tiko, qori e na vu ni nona mate.

Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
180/Blog No. 1320
June 29, 2011.
Reading
Hebrew Date
Sivan 27, 5771
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.