Tuesday 5 June 2012

Vinakati Na Nodra Digidigi (Required To Choose)


Thought: We Must All Choose YHWH Or End Up Worshipping Pagan Gods (Elohim)
.................. 
Serving For Yom Shlishi Sivan 15, 5772.
MAI NA NEVI’IMI RISHONIMI (FROM THE NEVI’IM RESHONIM)
Kevaka e rairai vakasisila vei kemuni moni qaravi Yahuwe (YHWH), ia digitaka e na siga edai se o cei oni via qarava; o ira na kalou (elohims, gods) era a dau qarava o ira na tamamuni mai na tai ni uciwai na  Iufereti, se na nodra kalou (elohim, gods) na Emori oni sa mai vakaitikotiko qo e na nodra qele; ia o au vata kei iratou na lewe ni noqu matavuvale, keitou na qaravi Yahuwe (YHWH). 16 Era sauma na tamata ni ira kaya, Na Kalou (Mighty One) e sega ni vakadonuya me keimami vakanadakui i Yahuwe (YHWH), me keimami qai lai qaravi ira na kalou (elohim, gods) mai liu; 17 Baleta ni o Yahuwe (YHWH) ga na noda Kalou (Mighty One), e a kauti keda cake mai na vanua o Ijipita,  mai na loma ni vale ni veivakabobulataki,  ka vakayacora na ivakatakilakila lelevu e matai keimami, ka taqomaki keimami e na veivanua kece keimami toso kina, e na kedra maliwa na lewe ni veivanua eda a lako sivi i ira. 18 O Yahuwe (YHWH) a vakarusai ira na tamata kece oqo mai mata i keimami,  o ira na Emori keimami sa mai tawana tu oqo na nodra vanua; o koya oya meda qaravi i Yahuwe kina, baleta o koya duadua ga na Kalou (Mighty One); o koya sara ga e noda Kalou (Mighty One).


NA IVAQA NI BULA (FOOD FOR THE SOUL)
O koya e vuku mai vuniyalona e tamata dauvakasama; ia o koya e kamica na nona ivosavosa e vakaikuritaka na (nona) vuli. 22 ¶ Na yalomatua e dua na ivurevure ni bula vei ira e kune vei ira; ia na nodra ivakavuvuli na lialia e veivakacalai. 23 ¶ Na vuniyalodra na vuku e yalomatuataka na vosa ni gusudra  ka  kuria na veivakatavulici i na tebenigusudra.


LOMANI YAHUWE NA NOMU KALOU (LOVE YHWH YOUR MIGHTY ONE)
E dua na sere ni cabecabe. Vei Kemuni au laveta cake na mataqu, vei kemuni, o kemuni oni vakaitikotiko mai lomalagi. 2 Raica, me vaka ni rai na mata ni dauniveiqaravi vua na nona turaga (master), kei na mata ni vada vua na nona marama (mistress); na mataqu talega o au, e rai vei Yahuwe (YHWH) na noda Kalou (Mighty One), me yacova sara ni sa qai yalololoma vei au. 3 Ni yalololoma vei keimami, i Yahuwe (YHWH), ni yalololoma vei keimami; baleta keimami sa rogoca e levu na vosa ni veibeci. 4 Na yalo i keimami sa vakasinaiti e na nodra veivakasewasewani o ira era dau veivakalialia, ka vakasinaiti e na nodra veibeci o ira era dau dokadoka.



Read The Tanakh in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
Blog No. 156 o/o 1616
June 5, 2012
Reading
Hebrew Date
Sivan 15, 5772
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


YHWH bless you and keep you; 25 YHWH make his face shine upon you and give you life; 26 YHWH lift up his countenance upon you and give you peace. B’midbar 6:24-26 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.