Sunday 31 May 2009

Na iVola ni Kawa (Genealogies)

Thought: Genealogies Proves That Yahweh Is Interested In Individuals too.
...........................................

Serving for the 31st May, 2009

O ira na luvei Keilebi na taci i Jeramila: o Mesa na nona ulumatua, na tamai Sifa;Jeramila: o Mesa na nona ulumatua, na tamai Sifa; 42 kei iratou na luve i Maresha tagane, na tama i Ebarona o Kora, Tapua, o Rakima, kei Shema; 43 ia o Shema a tamai Rahama, na tamai Jorikoama; o Jorikoama a tamai Samai. 44 O Aufana, na wati i Keilebi lailai a tinai Horana, 45 ia o Horana a tamai Qisana 46 O ira na luvei Shamai o Maona; o , o Maona a tamai Becasura. 47 O ira na luvei Yadai: Reqema kei Jocame kei Qeshema kei Peleta kei Efavata kei Shaafa 48 O Maaka, na wati i Keilebi lailai a tinai Sheberi kei Tirihana. 49 A tinai Shaafa na tamai Madamana, Sheva na tamai Makabena, na tamai Qibea; ka luvei Keileba yalewa o Akesa. 50 Qo i ira na luvei Keilebi na luvei Hura, na ulumatua nei Efarata; o Shobai a sucu mai Kirija-narini
1 Veigauna 2:41-50

A qai yaco mai vei au na vosa i Jiova (Yahweh) ni kaya, 05 Niu sebera ni buli i iko e na kete, au sa kilai iko oti tu; ia ni o sebera ni sucu mai katonigone, au a sa vakatabui iko tu ka lesi i iko mo nodra parofita na veimatanitu.
Jeremaia 1:4-5.








Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day) : 151
Tikinisiga (Date) : May 31, 2009
Mataka (Morning) : 2 Chronicles 1-2
Yakavi (Evening) : John 12:1-9


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).