Saturday 20 June 2009

Vakatakila Na Loloma o Hosea (Hosea Demonstrate Love)

Thought: In The Face Of Unfaithfulness, Yahweh Told Hosea Is Demonstrate True
...........................................
Serving For the 20th June, 2009

Oti qai kaya vei au o Jiova (Yahweh), Lako tale, lai veidomoni kei na dua na yalewa sa matau tu vua me dau caka ca, e dua e dau veidauci, me vaka ni dau lomani ira na luve i Isireli o Jiova (Yahweh), e dina ga ni ra sa vuki tani me ra tosovi ira na kalou (elohim) tani ka dau taleitaka na keke vakavuanikau. 02 Au sa mani voli i koya me mai noqu, e na isau e tinikalima na tikinisiliva kei na dua veimama na homeri na parile. 03 Au kaya sara vua, O iko o sa na mai tiko vata kei au mo watiqu e na vica vata na siga; mo kakua ni saqamua tale tiko se veidauci kei na dua tale na tagane; o au talega au na cakava vaka kina e na vukumu. 04 Baleta o ira na luve i Isireli era sa na bula tiko me vica vata na siga, ni sa sega na nodra tui, sega na nodra daunivakavulewa, sega na nodra isoro, sega na nodra icabocabo ni soro, ka sega ni dua me dara na efoti, ni vakama tiko na isoro boi. 05 E muri, o ira na luve i Isireli era na qai lesu mai, ni ra sa vaqarai Jiova (Yahweh) na nodra Kalou (Elohim) vata kei Tevita na nodra Tui; era sa na qai kilai Jiova (Yahweh) kei na Nona loloma, e na veitabagauna mai muri.
Hosea 3:1-5.


Na loloma e dau vosovosota vakadede ka dau yaloyalovinaka; na loloma e sega ni dauvuvu; na loloma e sega ni dau vakarairai ka sega ni dau dokadoka;
1 Korinica 13: 4

…. e colata na veika kece, e vakabauta na veika kece, e nuitaka na veika kece, ka vorata na veika kece. 08 Na loloma e sega ni tinidole; ia ke mani tu na parofisai, qori era na cala, ke tu na veimataqali vosavosa, qori e na takali, ke tu na kilaka qori e na seyavu.
1 Korinica 13: 7-8.





Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day) : 171
Tikinisiga (Date) June 20, 2009
Mataka (Morning) : Nehemiah 12-13
Yakavi (Evening) : Acts 4:23-27



May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).