Thursday 4 August 2011

Na Kalou Dauloloma. (The Loving Mighty One)


Thought: Yahweh Has A Long Term Vision And Mission
 ..............
Serving For Yom Khah Mee-shee, Av 4, 5771
Raica na siga sa roro mai, e kaya o Yahuwe (YHWH), au na vakatubura kina vei Davide e dua na nona kawa yalododonu, o koya e na mai veilutaki vakatui e na matani tu  e na yalomatua ka na vakayacora na dina kei na dodonu e loma ni vanua. 6 E na dela ni nona gauna, o Ya'huda e na vueti, kei Isira'yili e na tiko dei: ia qo na yaca e na kacivi kina o koya, O Yahuwe (YHWH) na noda Yalododonu (YHWH Tsidkenu). 7 O koya oqori sa roro mai kina na siga, e kaya o Yahuwe (YHWH), e na sega ni kainaki tale kina, E bula tiko o Yahuwe (YHWH), o koya e a kauti ira tani mai na luve i Isira'yili mai na qele ni vanua o Ijipita;  8 Ia e na tukuni ga, O Yahuwe (YHWH) e bula  tiko, o koya e a liutaki ira mai na lewe ni Yavusa Isira'yili mai na veivanua mai na vualiku kei na veivanua tale eso era sa dui veituyaki tu kina;  era na qai lai bula e na nodra vanua ga era taukena.


VAKABULAI au kemuni noqu Kalou (Mighty One) e na vukuni yacamuni: lewai au e na nomuni kaukaua. 2 Rogoca na noqu masu, kemuni na Kalou (Mighty One); vakatudaliga i na vosa ni gusuqu. 3 Baleta o ira na vulagi era tu me ra saqati au, o ira na qaqa era sa vaqara tiko mai na noqu bula; era sa vakalecalecavi kemuni, kemuni na Kalou (Mighty One). 4 Raica, o Yahuwe (YHWH) e noqu dau ni veivukei; O Yahuwe (YHWH) e yavu ni noqu bula (soul). 5 Kauta mai na leqa vei ira na kequ meca; vagalui ira e na nomuni dina: 6 Au na vakacabora vei kemuni na imadrali e na yalo galala: Au na vakamuduotaka na yacamuni, i Yahuwe (YHWH); baleta ni vinaka. 7 Baleta oni a vakabulai i au mai na veileqaleqa taucoko; na mataqu a raici ira na kequ meca ni ra vakadrukai.


E NA siga oya e na tukuna kina vei Yerushalayimi, Kakua ni domobula; ka tukuni vei Saiyoni, Laiva na ligamu me kakua ni malumalumu. 17 O Yahuwe (YHWH) na nomuni Kalou (Mighty One) e na kemuni maliwa e dua na ivakabula vakaitamera; o koya e na vakavuna moni reki e na yalomarau; e na cakava o koya moni mamarau e na vakavinavinaka me vaka e dua na siga ni solevu.


Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
215/Blog No. 1355
August 4, 2011.
Reading
Hebrew Date
Av 4, 5771
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.