Monday 7 September 2009

Kune Na Veikacivi Nei Daniela. (Daniel’s Calling Unveiled)

Thought: Wisdom and Understanding Is Very Useful And Worthy To Sought.

...........................................

Serving For The 7th September, 2009

O Daniela a qai lako mai i na mata ni tui. Sa qai vosa na tui qai kaya vei Daniela. O iko beka o Daniela, e dua vei ira na bobula mai Jiuta, e a kauti ira mai Jiutia o tamaqu na tui? 14 Au sa mai rogoca na itukutuku me baleti iko, ni tiko vata vei iko na yalodra tabu na veikalou, k kune vei iko na rarama, na yalomatua kei na vuku e uasivi sara. 15 Ia qo, o ira na daucakamana kei ira na dikeva na mata ni lagi, era a kaumai vei au me ra mai wilika na volavola oqo, me ra qai vakaraitaka vei au na kedra dui ibalebale; ia era qai sega sara ga ni vakaraitaka rawa vei na ibalebale ni veika oqo; 16 Ia au sa rogoca oti na kemui rogorogo, ni o iko o rawa ni cakava na vakavakadewa ka rawa ni tasereka na veika vunitaki dredre. Ia kevaka mo wilika vei au na volavola qo, mo qai vakaraitaka vei au na kena ibalebale, o sa na vakaisulutaki dina e na isulu kulakula, ka vakataubetaki e na sinucodo koula na domomu, mo qai vakavulewa e loma ni dua na ikatolu ni matanitu.

Daniela 5:13-16




“Oqo na veiyalayalati Au na cakava vata kei ira ni oti na gauna oya, e kaya na TURAGA (Yahweh): Au na biuta na Noqu lawa e vuniyalodra, ka vola e na uto ni nodra vakasama, 17 “ia na nodra ivalavala tawadodonu kei na nodra ivalavala ca Au sa na sega vakadua ni nanuma tale.”

Iperiu 10:16-17


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

250

September 7

Proverbs 11-12

1 Corinthians 15:33-58


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).