Friday 15 April 2011

Koti Na iSulu Nei Saula. (Sha’ul’s Robe Cut)

Thought: There Is Always A Need To Honor Leadership
........................... 
Serving For Yom Ha Shee-shee, Nissan 11th 5771
A qai yaco ni lesu mai o Sha'ula, mai na nona cemuri i ira laivi na kai Pi'lisitimi, ni a qai tukuni vua, Raica, o Dawide sa tiko qo mai Horesha oya mai Hakhila.2 A qai kauta e tolunaudolu na tamata digitaki mai Isira'yili taucoko o Sha'ula, era qai lako me ra lai vaqarai Dawide kei ira na nona tamata e na veiulunivanua ni me kila. 3 A qai yaco o koya e na dua na bai ni sipi e na batinisala era muria tiko, ka ni tiko kina e dua na qaravatu; a qai curu i na qaravatu o koya me lai davo mada kina; ia o Dawide kei ira na nona tamata era a tiko voli e na veibaba e yasa ni qaravatu oya.  4 Era kaya sara vei Dawide o ira na nona tamata, Raica, qo na siga a kaya kina vei iko o Jiova (Yahweh), Raica, au na solia na nomu kemu meca i  ligamu, mo cakava vua na ka o nanuma ni donu e matamu. A qai tu o Dawide, qai musuka lo na bui ni isulu nei Sha'ula. 5 Ia e muri e a qai veivutunitaka o Dawide ni a musuka laivi na bui ni isulu nei Sha'ula. 6 A qai kaya o Dawide vei ira na tamata era a tiko vata kei koya, O Jiova (Yahweh) e vakatabuya, meu cakava na ka oqo vua na noqu turaga (master), na lumuti nei Jiova (Yahweh); e na noqu dodoka na ligaqu meu saqati koya, baleta o koya na lumuti nei Jiova (Yahweh).7 A qai tarovi ira na nona tamata era a tiko vata kei koya o Dawide, e na nona cavuta na vosa oqori, qai sega ni vakatarai ira me ra saqati Sha'ula. A mata cake o Sha'ula mai na qaravatu, ka toso tale na nona ilakolako. 8 A tu talega me muri i koya o Dawide,  mai na qaravatu, oti qai kacivi Sha'ula ni kaya, Noqu turaga (master) na Tui. Ni rai lesu o Sha'ula, a qai cuva sobu o Dawide me tara na qele na matana, ni vakarokorokotaki koya.
9 ¶ Kaya vei Sha'ula o Dawide, Ni kakua ni rogoca na nodra vosa na tamata era kaya, Raica, o Dawide e segata tiko me vakamavoataki kemuni!


O JIOVA (Yahweh) e noqu ivakatawa; e na sega na ka me na sega vei au.2 E cakava o koya meu cegu e na veivanua veico drokadroka; e tuberi au e na bati ni wai maravu.  3 O koya e vakavoutaka na noqu bula. E tuberi au e na sala ni yalododonu e na vukuni yacana.

Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
105/Blog No. 1245
April 15, 2011.
Reading
Hebrew Date
Nissan 11,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.