Tuesday 24 November 2009

O Apolosi (Appolos).

Thought: Becareful That Your Impact Is True And Does Not Lead To Deceit

..........................................

Serving For The 24th November, 2009

23 Ia ni oti na nona tiko mai keya, e na vica na siga namaki, a qai biubiu me lako kosova na vanua o Viriqia kei Kalatia, ka vakalevutaka yani na kedra iwiliwili ni tisaipeli.

24 ¶ E dua na Jiu na yacana o Apolosi; e dua na itaukei kei Alekisadaria, ka turaga vosavosa vinaka qai buta vinaka e na ivola tabu, e a lako yani i Efeso. 25 A sa tavuki oti i na sala ni Turaga (Sovereign) o koya ka dau gugumatua vakayalo; e dau cameme e na vosa ka dau vakatavulica vakadodonu na veika me baleta na Turaga (Yahshua), ia na nona kila e yala ga e na veipapitaisotaki nei Joni. 26 E a tekivu vosa vakadoudou, o koya, e valenisoro; ia ni rau rogoci koya o Virisila kei Akuila, rau qai kauti koya i nodrau vale, rau qai lai vakaraitaka vua na sala ni Turaga (Master). 27 Ia ni sa talai o kaya me lako i Akaia, o ira na mataveitacini era qai talaci koya vakavinaka ka volavola vei ira na tisaipeli, me ra ciqomi koya; ia ni sa yaco yani, a qai lai vukei ira vakalevu, o ira era sa vakabauta, e na vuku ni loloma; 28 baleta a lai misilaka vinaka na nodra i le na Jiu, qai vakaraitaka mai na ivola tabu ni o Jisu (Yahshua) ga na Mesaia.

Cakacaka 18: 23-28


04 Ia na noqu vosa kei na noqu ivunau era sega ni vosa veilauti e vakayavutaki e na vuku, ia era ivakaraitaki ga ni Yalo Tabu vata kei na kaukaua,

1 Korinica 2:4


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

328

November 24

Ezekiel 32-33

1 Peter 1

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).