Monday 27 April 2009

Tevita kei Vaciseva (David and Bathsheba)

Thought: David Suffered A Spiritual Erosion; Do We Have That Problem? Check!

...................................................................................

Serving For The 27th April, 2009

Ni sa cava tiko na yabaki, na gauna era dau biuta kina na valenitui o ira na tui, o Tevita e a talai Joape vata kei ira na nona dauniveiqaravi vata kei Isireli taucoko; era qai lai tuvaivalutaki Rabaa; ia o Tevita a tikoga mai Jerusalemi. 02 A qai yaco e na dua na yakavi ni matacake mai na nona loga o Tevita me lai taubale wavoki e na delavuvu ni vale ni tui; ni a raica e dua na yalewa ni sili tiko; na yalewa qo e rairai totoka vakaoti na kena irairai. 03 E talatala sara o Tevita me lai vaqaqai mada mai na yalewa. Kaya e dua, Qori o Vaciseva na luvei Ahinami, na wati i Uraia na Hitaiti? 04 A mani tala e dua na dau ni kauitukutuku me lai kauti koya mai; a qai lako mai vua na yalewa, qai veiyacovi kei koya o Tevita; ia e na siga sara ga oya a se qai vakasavasavataki koya kina mai na nona mate ni vula; oti sa qai lesu i nona vale. 05 A mani kunekune na yalewa, qai talatala me lai tukuni vei Tevita; Au sa bukete.

06 ¶ Oti qai vakauta e dua na itukutuku vei Joape o Tevita, e kaya, Talai Uraia na Hitaiti mada mai vei au. A qai talai Uraia vei Tevita o Joape. 07 Ni sa yaco yani vua o Uraia, a qai tarogi Uraia o Tevita se sa vakaevei o Joape kei ira na tamata vata kei na ivalu. 08 Oti qai kaya o Tevita vei Uraia, Lako sobu i na nomu vale mo lai savuya na yavamu. Biuta mai na valenitui o Uraia, qai muri i koya yani e dua na iloloma mai vua na tui. 09 Ia o Uraia a moce ga e na katuba ni nona vale na tui, vata kei ira na dauniveiqaravi vua na nona turaga (master); e a sega ni lako i nona vale.

2 Samuela 11:1-5



Kevaka eda vakatusa na noda ivala­vala ca, o Koya e yalodina ka yalododonu, e na vosoti keda mai na noda ivalavala ca, ka vakasavasavataki keda mai na noda dukadukali kecekece.


1 Joni 1:9


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

117.

Epereli 27

II Samuela 17-18

Luke 21:1-19



May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh(YHWH).