Friday 30 April 2010

Na Vakavunene Nei Ebasalome (The Rebellion of Absalom.)

Thought: We Need To See Yahweh In Every Event Once We Know Him

.................................

Serving for the 30th April, 2010

A qai yaco ni oti e va na yabaki, ni a kaya o Ebasalome vua na Tui, Laivi au meu lako mada me lai vakayacora na noqu bubului vei Jiova (Yahweh) mai Hebroni; 08 Baleta na nomuni tamata a tauca e dua na bubului e na gauna a tiko kina mai Qesuri vata kei Arama, ni a kaya, Kevaka e kauti dina tale i Jerusalemi o Jiova (Yahweh), o au, au sa na qaravi Jiova (Yahweh). 09 Sa qai kaya vua na Tui, Lako e na vakacegu. Sa mani biubiu o koya me lako i Hebaroni. 10 Ia o Ebasalome a qai vakau yamata vuni i na loma ni veimataqali kece i Isireli qai kaya vei ira, Ni oni rogoca ga na domo ni davui, moni kacivaka sara, Sa veiliutaki vakatui mai Hebaroni o Ebasalome.11 Era a lako vata kei Ebasalome e ruanadrau mai Jerusalemi, ia era a lako ga vakasavasava; era a sega sara ga ni kila na bukivere sa navuci tu. 12 A qai talatala o Ebasalome, me lakovi o Ahicofeli na Qilonaiti na dau ni ivakasala nei Davide, me lai kau mai na nona korolevu o Qilo, e na gauna e vakacabo isoro tiko kina. Na bukivere a qai kaukaua cake; qai tubu cake tikoga kina na iwiliwili ni tamata era sa to tiko mai kei Ebasalome.

2 Samuela 15:7-12


Oqo na veika e kaya o Jiova (Yahweh) na nomu ivakabula o koya na Yalosavasava Duabulu kei Isireli, O au o Jiova (Yahweh) na nomu Kalou (Mighty One), au sa vakatavulici iko tiko mo kakua ni dau cakacala, kau liutaki iko tiko e na sala e dodonu mo dau muria.

Aisea 48:17.



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

120.

Epereli 30

2 Samuela 23-24

..

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.