Monday 6 September 2010

Lewai o Bavela. (Judgment of Bavel)

Thought: Subject Yourself to Yahweh; Be Patient With His Judgment
 ...............................
Serving For Yom Shaynee 27th Elul, 5770
O Isireli e dua na tina ni sipi e yali tiko; o ira na laione era vakavuna me lako sese o koya; taumada na tui Ashuru e a tilomi koya; ia e muri o Nevukadanesa na tui Bavela a qai vakamavoataki koya sara vakaca, vakalevu cake mai vei ira na kena vo. 18 O koya oqori e kaya kina vakaoqo O Jiova ni lewe vuqa (Yahweh Tzavo’ot)  Raica, au na totogitaka na tui Bavela vata kei na nona vanua, me vaka au a totogitaka na tui Ashuru. 19 Au na kauti Isire’yili lesu mai i na nona itikotiko, me na mai kana tale mai Karameli, mai Bashana mai na ulunivanua o Ifereyimi vata kei Qili’adi sa na qai kune vakacegu kina na nona bula. 20 E na veisiga oya, vata kei na gauna oya, e kaya o Jiova (Yahweh) na ivalavala ca i Isire’yili e na qaqai, qai kune ni sega; ka vaka kina na ivalavala ca i Yahuda, era qai sega ni kune; baleta au na vosoti ira, au na digitaki ira me ra na vo bula.
21 ¶ Ia mo lako cake vakaivalu i na vanua dau vakavunene; mo saqati ira, mo saqati ira na kena ivakatawa, ucuna na seleiwau ka vakawabokotaki ira, e kaya o Jiova (Yahweh), ia mo cakava ga na veika kece me vaka au vakarota vei iko.


E kalougata na tamata e sega ni muria na nodra ivakavuvuli na tamata ca se bula muria na nodra ivakasala na valavala ca se dau toka vata kei na nodra ilala o ira era dau veivakasewasewani. 02 Baleta na nona reki e teki toka ga e na lawa i Jiova (Yahweh), ia e na Nona lawa oya, na vuniyalona e dau vakasamata tiko e na siga kei na bogi.



Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
(Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
249
September 6
Reading
Hebrew Date
Proverbs 9-10
Elul 27


Personal Note:
In Yahweh’s calendar, Thursday September 9th is the beginning of the New Year (Year 5771) called and celebrated as Rosh Hashanah or the Feast of Trumpets. Recognise it!


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.