Tuesday 31 May 2011

Na iVola ni Kawa (Genealogies)

Thought: Yahweh Is Interested In Individuals too.
................... 
Serving For Yom Shlee-shee, Iyar 26, 5771
O ira na luvei Kelevi na taci i Verakame'yili: o Elishamai na nona ulumatua, o koya e a tamai Sifa; 42 ia o ratou na luve i Maresha tagane, na tama i Hevaroni, e bau kina o Korakimi, Tapuhaka, o Kedesha, kei She'ma;  43 ia o She'ma a tamai Rakama, na tamai Yoreke'hama; ia o Yoreke'hama a tamai Shamai. 44 O Ofana, na wati i Kelevi  lailai a tinai Horana, 45 ia o Horana a qai tamai Qosana  46 O ira na luvei Shamai tagane o Ma'ona; o Ma'ona a qai tamai Beiti-Tesura. 47 O ira na luvei Yadai tagane: eratou bau kina o Reqema kei Jotame, o Qeshema kei Peleta kei Efaha vata kei Sha'afa  48 O Ma'aka, e dua na wati i Keileba lailai a tinai Sheberi kei Tirihana.  49 E a tinai Sha'afa talega na tamai Madamana kei Sheva na tamai Makabena, ka tamai Qiva'a; ia a luvei Keileba yalewa o Akesa. 


Na vosa i Yiremeyahu na luve i Hilikiya, e dua vei ira na kohanimi era tiko mai 'Anatota e na vanua o Biniyamini. 2 O koya a yaco vua na vosa i Yahuwe (YHWH) e na veisiga nei Yoshiyahu na luve i 'Amoni na tui Ya'huda, e na i katinikatolu ni yabaki ni nona veiliutaki vakatui. 3 A yaco talega mai e na gauna i Yo'hoyakimi na luve i Yoshiyahu na tui Ya'huda, me yacova na itinitini ni ikatinikadua ni yabaki i Sidikiyahu na luve i Yoshiyahu na tui Ya'huda; me yacova yani na nodra kau vakabobula na itaukei kei Yerushalayimi e na ikalima ni vula. 4 A qai yaco mai vei au na vosa i Yahuwe (YHWH) ni kaya, 5 Niu se bera ni buli i iko e na kete, au a sa kilai iko oti tu; ia ni o se bera ni sucu mai na katonigone au a sa vakatabui iko oti ka lesi i iko mo nodra parofita na veimatanitu. 6 Au qai kaya, Au vakatakekere vei kemuni i Yahuwe (YHWH) na Kalou (Mighty One), Raica, au sega ni kila. vosa, baleta au se gone ga. 7 Kaya mai vei au o Yahuwe (YHWH), Kakua ni cavuta, Au se gone ga, baleta o iko o na lako i na vanua kece au na talai iko kina; na ka kece au vakarota vei iko o na lai vakasavuya. 8 Kakua ni domobula e kedra maliwa: baleta au sa tiko vata kei iko, meu na vakabulai iko, e kaya o Yahuwe (YHWH).


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
151/Blog No. 1291
May 31, 2011.
Reading
Hebrew Date
Iyar 27,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version

 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.