Sunday 18 October 2009

Vakatutusa o Pita (Peter’s Confessions)

Thought: Do We Listen To Yahweh Or To Satan

.......................................

Serving For The 18th October, 2009.

13 ¶ Ia o Jisu (Yahshua) ni sa yaco i na yasayasa o Sisaria mai Filipai, a qai tarogi ratou na Nona tisaipeli ni kaya, O cei beka o Au, na Luve ni Tamata, e na nodra nanuma na tamata. 14 Eratou kaya, Eso era kaya o Joni na dauveipapitaisotaki, eso o Ilaiya, kei na kena vo o Jeremaia se dua vei ira na parofita. 15 Kaya tale vei iratou, “a vakacava o kemudou, o cei dou kaya ni o Au? 16 Sauma qori o Saimoni Pita ni kaya, O Kemuni saka na Mesaia, na Luve ni Kalou (Elohim) bula. 17 Sauma o Jisu (Yahshua) ni kaya vua, Me nomu na kalougata Saimoni Para-Jona; baleta na lewe kei na dra a sega ni vakatakila oqori vei iko, ia o Tamaqu ga e vakai­tikotiko mai lomalagi. 18 Au na kaya talega vei iko, ni o iko o dua na vatu, ia e na dela ni vatu qo, Au na tara kina na Noqu isoqosoqo; na matamata mai Sheola e na sega ni kinoca rawa. 19 Au sa na solia vei iko na idola ni matanitu vakalomalagi; na cava o vauca e vuravura, e na vauci mai lomalagi, kei na cava o sereka e vuravura e na sereki mai lomalagi. 20 Oti, qai vakaroti ratou na Nona tisaipeli, me ratou kakua ni tukuna vua e dua, ni o Koya na Mesaia.

Maciu 16:13-20


08 ¶ Moni dau vakavakarau ka qaqarauni, baleta na kemuni meca na tevoro, e vakasasa tiko me vaka e dua na laione e kudru wavoki voli, ni vaqara tiko e dua me tiloma. 09 Tu cake mo vorati koya, ni oni sa tudei tu e na vakabauta, ka kila vinaka ni mataqali veivaka­rarawataki vaka oqori era sotava tale tikoga o ira na mataveitacini e na veiyasa i vuravura.

1 Pita 5:8-9

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

291

October 18

Isaiah 65-66

2 Thessalonians 1

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).