Monday 14 March 2011

Otioti ni Vosa (Sere) I Moshe (Moshe’s Last Words (Song)).

Thought: Last Words Can Be Important.
 .....................
Serving For Yom Shaynee, Adar-Bet 8, 5771
A qai lako yani o Moshe qai lai kaya na veivosa oqo vei Isira’yili taucoko.  2 E kaya vei ira, O au, au sa yabaki duanadrauruasagavulu e na siga oqo; Au sa sega ni rawa ni veicuruyaki i tuba se i loma; ka sa tukuna vei au o Jiova (Yahweh), O  sa na sega ni takosova na Yadani (Jordan).  3 O Jiova (Yahweh) na nomuni Kalou (Mighty One), e na liu vei kemuni; o koya e na vakarusai ira na vei matanitu era tu oqo e matamuni; ia o Yo’hoshua e na liutaki  kemuni, me vaka sa lewa mai o Jiova (Yahweh).  4 O Jiova (Yahweh) e na cakava vei ira me vaka a cakava vei Saikoni kei Oki, na nodra tui na Emori, kei na nodrau vanua, e a vakarusa o koya. 5 Ia o Jiova (Yahweh) e na soli ira vei kemuni, moni na cakava vei ira me vaka na ivakaro taucoko au a vakarota oti vei kemuni.  6 Tu vakaukaua ka yaloqaqa tiko, kakua ni domobula se sautaninini e matadra; baleta e lako tiko kei kemuni o Jiova (Yahweh) na nomuni Kalou (Mighty One) ka na sega ni biuti kemuni se vuki tani mai vei kemuni.


Kakua ni vukica tani na matamuni, mai vei au, i Jiova (Yahweh); kakua ni vakaleqa na nomuni dauniveiqaravi e na leva; oni dau noqu dauniveivukei i Jiova (Yahweh); kakua ni ceburaki au laivi, se biuti au tani, noqu Kalou (Mighty One) ka noqu ivakabula. 10 E dina ga ni rau sa guilecavi au o  tamaqu vata kei na tinaqu, o Jiova sa tauri au cake. 11 Vakatavulica vei au na nomuni sala i Jiova (Yahweh), tuberi au e na sala dodonu. 12 Kakua ni soli i au laivi i ligadra na kequ meca; baleta era sa mata cake mai na ivakadinadina lasulasu me ra saqati au, ka ra sa cavuta tiko na vosa ni veivakalolomataki. 13 Ia au sa vakabauta, niu raica na yalovinaka i Jiova (Yahweh) e na nodra vanua na bula.14 Vakararavi vei Jiova (Yahweh),  yalo qaqa tiko; io nuitaki Jiova (Yahweh) ga.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
73/Blog No. 1213
March 14, 2011.
Reading
Hebrew Date
Adar Bet 8,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version



May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.