Sunday 21 June 2009

Na Parofita O Jona (The Prophet Jonah)

Thought: Trust Yahweh At All Times Do Not Harbour Doubts About Him
.............................................
Serving For The 21st June, 2009


Sa qai masu o Jona e mata i Jiova (Yahweh) na nona Kalou (Elohim) mai na loma ni kete ni ika ni kaya; 02 Au tagi vei Jiova (Yahweh) e na dela ni noqu leqa, qai rogoci au mai o koya; mai na tikina titobu mai Sheola au qolou e na tagi, oni qai rogoca na domoqu. 03 Baleta oni a kolotaki au i na wasa titobu, i na uto ni wasaliwa; na ualuvu era a kui vakavolivoliti au; na ualuvu a qai ubi i au, na nomuni ua kece kei na biau era qai lomoci au. 04 Oti au qai kaya ‘Au sa kolotaki laivi mai matamuni; ia qo au sa na raica tale na nomuni vale tabu. 05 Na wai era luvuci au, me tara sara ga na yaloqu; na wai titobu e sogolaki au, na uluqu a qai vakotori sobu e na soqulu ni wasaliwa. 06 Au dromu sobu i na yavu ni veiulu-nivanua; na vuravura a qai soqota vei au na kena ilatilati me tawa mudu: ia oni qai vueta cake mai na noqu bula mai na rusa, i Jiova (Yahweh) na noqu Kalou (Elohim). 07 Ni sa ciba na noqu bula e lomaqu, Au a qai nanumi Jiova (Yahweh). sa qai cabe yani na noqu masu vei Kemuni, e loma ni nomuni vale tabu.
Jona 2: 1-7.



Kevaka au vunautaka na itukutuku vinaka e na sega ni dua na ka meu dokadokataka baleta ni noqu ilesilesi; io na leqa levu e na noqu kevaka au sega ni vunautaka na itukutuku vinaka.
I Korinica 9:16








Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day) : 172
Tikinisiga (Date) June 21, 2009
Mataka (Morning) : Esther 1-3
Yakavi (Evening) : Acts 5:1-16


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).