Thursday 21 February 2008

Na Yaca ni Kalou: Na TURAGA DAUNILEWA. (Elohim’s Name: Sovereign Yahweh)

Serving for the 21st February, 2008
Oni cecere dina, Kemuni na TURAGA (Yahweh) na Kalou (Elohim). E sega tale ni dua drau tautauvata, ka ni sega na Kalou (Elohim) o kemuni duadua ga, me vaka keimami sa rogoca e na dui daligai keimami. 23 O cei tale me tautauvata kei ira na nomuni tamata o ira na Isireli – na qavuni matanitu e vuravura me a lakovi ira sara ga na Kalou (Elohim), me lai vueti ira mai me ra mai nona tamata, qai vakarogoya na Yacana e na nona vakayacora na vei cakacaka lelevu ka veivakurabuitaki, e na nona cemuri ira tani na veimatanitu kei na nodra dui kalou (elohim), e matadra sara ga na nomuni tamata, o ira oni a lai vueti ira mai Ijipita. 24 Oni sa vakataudeitaki ira na nomuni tamata na Isireli, me ra nomuni tamata me tawamudu, ia o kemuni, TURAGA (Yahweh), oni sa yaco moni nodra Kalou (Elohim).
- II Samuela 7:22-24

Na noda Kalou (El), e Kalou (El) dauveivueti; Mai vua na TURAGA (Yahweh) na Kalou Daunilewa (Sovereign), e kune na noda idrodro mai na mate.
- Same 68:20


O kemuni na noqu inuinui, TURAGA (Yahweh) na Kalou Daunilewa (Sovereign). Oni noqu ivakadei, mai na gauna sara au se gone lailai kina.
Same 71:5



Raica, o ira era tu yawa mai vei Kemuni era na rusa; Oni na vakarusai ira era lai saqamuataki ira mai vei kemuni, 28 Ia o au, e vinaka vei au meu tu voleka tu ga vua na Kalou (Elohim). Au sa cakava me noqu idrodro na TURAGA (Yahweh) na Kalou Daunilewa (Sovereign), Meu rawa ni tusanaka na nomuni cakacaka kece sara.
- Same 73: 27-28




Also Read If Possible (Wilika Talega Ke Rawa)
Isaiah 50:4-11, Acts 4:23-35, Ephessians 5:19-20