Saturday 24 October 2009

Na Veivakayaloqaqataki (Encouragement)

Thought: We Are Important In The Eyes Of Yahweh

.....................................

Serving For The 24th October, 2009

Ni ra sa soqoni yani Vua e dua na iwiliwili tamata levu, me ra sa tini veicoqacoqa, sa qai kaya taumada o Jisu (Yahshua) vei ira na tisaipeli, Qaqarauni mai na nodra leveni na Farisi; oya na vei­vakaisini. 02 Baleta e sega ni dua na ka e ubi tu, me na sega ni cegai se dua na ka e vunitaki tu me na sega ni vakatakilai. 03 Na veika o kaya e na butobuto, e na vakarogoi mai e na rarama, ia na veika o vakasolokakanataka i daliga e loma ni loqi vuni, e na kailavaki raraba mai na delavuvu ni vale. 04 Au kaya vei kemuni, kemuni na Noqu itau, moni kakua ni rerevaki ira, ni ra sa vakamatea oti na yago, era qai sega ni cakava rawa tale e dua na ka. 05 Ia, Au na vakaraitaka vei kemuni, o Koya e dodonu moni rerevaka: Rere­vaki Koya, ni sa veivakamatei oti, qai tiko talega Vua na kaukaua me veiceburaki i loma ni bukawaqa mai Sheola; io, Au kaya vei kemuni, rerevaki Koya. 06 E sega beka ni volitaki e lima na qiqi e na isau e rua na peni? Io, ia e sega ni dua vei ira e na guilecavi e mata ni Kalou (Elohim). 07 O kemuni mada ga, na veimala ni drauniulumuni sa wili yadudua tu, qori na vuna moni kakua kina ni taqaya; baleta o kemuni oni yaga vakalevu cake mai na dua na ibinibini qiqi levu.

Luke 12:1-7

15 Na veika au taukena e sega ni vunitaki mai vei kemuni, niu a caka vakavuni niu a cakacakataki e ruku i vuravura. 16 Na matamuni e na raica na veika au taukena, niu sebera mada ga ni buli vakaoti; ia e na nomuni ivola, na veika kece oqo era sa na volai tu, sa na qai vakabulai mai na tamata. 17 E vakamareqeti vei au na nomuni dau yalololoma vei au, i Jiova (Yahweh)! E ka vakaitamera na kedra iwiliwili.

Same 139:16-17


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

297

October 24

Jeremiah 11-13

1 Timothy 4

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).