Sunday 23 January 2011

Tekivu Na Dausiga (The Famine Begins)

Thought: Look For Yahweh, During Your Times Of Trials, You’ll Find Him
...................... 
Serving For Yom Reeshone, Shevat 18, 5771
Vei Yosefa a qai sucu e rua na luvena tagane, ni sebera ni yaco mai na veiyabaki ni dausiga; a vakasucuma vua o  Osanate, na luve i Potu-fera na bete mai Ono. 51 O Yosefa a vakatoka me yaca ni nona ulumatua o Ma'nashe, baleta na Kalou (Mighty One) a kaya o koya, Sa vakavuna meu guilecava na noqu  leqaleqa kei na vale nei tamaqu. 52 Na yacana o kena ikarua e a vakatoka o koya me o Ifira'yimi; baleta na Kalou (Mighty One) sa cakava meu vuavuai vinaka e na vanua ni noqu vakararawataki. 53 Oti qai cava na veiyabaki ni sautu e vitu, e na vanua o Ijipita.  54 Sa qai tekivu me yaco mai na  veiyabaki ni dausiga, me vaka a kaya o Yosefa: a qai yaco na dausiga e  veivanua kece sara; ia e na vanua o Ijipita, e a oti vakadua na madrai. 55 Ia ni sa walokai na vanua taucoko o Ijipita, era qai lai vosavosa na tamata vei Fero baleta na lailai ni madrai; a qai kaya vei ira na kai Ijipita kece sara o Fero, Lako vei Yosefa; na ka ga e kaya vei kemuni o koya, ni cakava, 56 Ni sa kovuta sara ga na vanua taucoko na dausiga, sa qai dolava na lololo kece o Yosefa, me yaco na volivolitaki vei ira na kai Ijipita, 57 E a waromisa na dausiga e na veiyasa i Ijipita. Na tamata mai na veivanua era a lako mai i Ijipita vei Yosefa me ra mai voli witi; baleta na dausiga a waromisa e veivanua kece.

O Jiova (Yahweh) e vinaka, e dau ni veivuke vakaitamera e na siga ni leqaleqa; ka kilai ira era dau vakanuinui vua.

O Jiova e tu voleka vei ira kece, era dau kacivi koya ena dina. 19 O koya e na vakayacora na nodra gagadre o ira era dau sokalou vua; o koya talega e na rogoca na nodra tagi qai vueti ira. 20 O Jiova (Yahweh) e maroroi ira kece er lomani koya, ia o ira era dau valavala ca e na vakawabokotaki ira.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
(Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
023/Blog No. 1162
January 23, 2011.
Reading
Hebrew Date
Shevat 18,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.