Sunday 19 July 2009

Na Veiliutaki Nei Josaia (Josiah’s Leadership)

Thought: Our Ultimate Behaviour Depends On Our Willingness to Obey Yahweh

....................................................

Serving For The 19th July, 2009

A qai talatala na tui, me ra vakasoqoni vata kece na turaga bale ni Jiutia vata kei Jerusalemi. 30 Oti a qai cabe cake na tui i na vale i Jiova (Yahweh) vata kei ira kece na tagane ni Jiutia, o ira na itaukei kei Jerusalemi, o ira na bete, o ira na Livai, kei ira kece na tamata, lelevu se lalai; sa qai wilika e matadra o koya na vosa ni ivola ni veiyalayalati e a kune e na vale i Jiova (Yahweh). 31 Ni sa tucake na tui e na nona itutu, a qai tusanaka e dua na veiyalayalati vata kei na nona ivakadinadina e na vuniyalona kece sara kei na nona bula, ni na vakayacora na vosa ni veiyalayalati era volai tu e na ivola. 32 A qai vakavuna vei ira era tiko mai Jerusalemi kei Benijamini me ra tutaka. O ira kece na itaukei mai Jerusalemi era qai bula muria na veiyalayalati nei Jiova na Kalou (Yahweh Elohim) ni nodra qase. 33 O Josaia a qai kauta tani na veika vakasisila sa vakacacana oti o Jiova (Yahweh), e matadra na luve i Isireli, ka vakauqeti ira na tamata kece era tiko e Isireli me ra qaravi Jiova (Yahweh) na nodra Kalou. Era sa qai sega tale ni lako sese mai na nodra bula muri i Jiova na Kalou (Yahweh Elohim) ni nodra qase.

2 Veigauna 34:29-32

Se vinaka se ca, keimami na talairawarawa tiko ga i na domo i Jiova (Yahweh) na noda Kalou (Elohim) o koya keimami talai iko tiko vua; me rawa kina ni tini vinaka na ka kece vei keda, ni da talairawarawa tiko i na domo i Jiova (Yahweh) na noda Kalou (Elohim).

Jermaia 42:6

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

199.

July 19

Psalms 28-30

Acts 21:1-14

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).