Friday 13 November 2009

Na Solevu Ni Macawa (The Feast of Weeks)

Thought: We Need The Breath of Elohim, Made Possible In this Feast.

.......................................

Serving For The 13th November, 2009

E na imatai ni ivola au a vola, i Teofalusi, me baleta na veika kece a tekivu me cakava ka vakavulica na Turaga o Jisu (Master Yahshua) na Mesaia, 02 me yacova na siga a mai kau cake kina, ni oti na Nona soli ivakaro e na Yalo Tabu, vei iratou na apositolo a digitaki iratou, 03 oya o iratou a vakaraitaki Koya vei iratou ni se bula tiko, ni oti na nona vakararawataki, ka ni a rairai tiko e na ivukivuki veivakurabuitaki vei iratou e na loma ni vasagavulu na siga, qai vakamacala tiko vei iratou e na veika me baleta na Matanitu ni Kalou (Elohim). 04 Ia ni kana madrai tiko vata kei iratou, a qai vakaroti ratou me ratou kakua ni biuti Jerusalemi, ia me ratou waraka tiko ga na Nona yalayala na Tamada, me vaka, a kaya o Koya, Oni sa rogoca oti mai vei Au. 05 E a kaya o Koya, O Joni e veipapitaisotaki e na wai; ia o kemudou dou na papitaiso e na Yalo Tabu, e na loma ni vica tale na siga mai oqo.

06 ¶ Ni ratou soqo tiko, ratou a qai tarogi Koya Turaga (Master), Oni na vakaduria tale beka, e na gauna qo, na matanitu vei Isireli? 07 Kaya vei iratou o Koya E sega ni nomudou itavi mo dou kila na gauna se na iwase ni gauna sa biuta vakatabakidua tu na Tamada i na Nona lewa o Koya vakataki Koya. 08 Ni sa sobuti kemudou oti na Yalo Tabu, dou na qai ciqoma na kaukaua; dou na qai Noqu ivaka­dinadina e Jerusalemi, e Jiutia raraba vata kei Samaria, me yaco i na mua yawa duadua kei vuravura.

Cakacaka 1:3-8


18 Kakua ni mateni e na waini, e vu mai na gunu vakasivia; ia moni vakasinaiti ga e na Yalo, 19 ka me dau wewe ni ka oni kaya e vuniyalomuni, na same, na sere ni lotu, kei na sere vakayalo; dau laga sere mai vuniyalomuni Vua na Turaga (Sovereign), 20 dau vakavinavinaka e veiveigauna kece e na vukudra na tamata, Vua na Kalou (Elohim) na Tamada, e na yaca ni Turaga o Jisu (Master Yahshua) na Mesaia.

Efeso 5:18-20



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

317

November 13

Ezekiel 4-6

Hebrews 10:1-23

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).