Monday 30 November 2009

Na iLoloma Vakayalo, Vakayago Talega.(Spiritual and Physical Gifts)

Thoughts: Give Like A Flower, Out Of Its Beauty.

.......................................

Serving For The 30th November, 2009

O koya oqori, me tekivu qo, eda sa na sega ni kila e dua e na rai vakatamata. E dina ni da a dau raica na Mesaia e na rai vakatamata, nikua eda sa tinia na noda kilai Koya vaka oqori. 17 O koya, mai na gauna oqo, e muria na Mesaia, e sa dua na ibulibuli vou; na veika makawa sa sivi yawa. 18 Na veika kece sa vakavoutaki e na vukuni Kalou (Elohim); o Koya e vakaduavatataki keda yani Vua e na vuku i Jisu (Yahshua) na Mesaia; qai solia vei keda na itavi ni veivakaduavatataki; 19 Na Kalou (Yahweh) e a tiko vata kei na Mesaia, o koya e sa vakaduavatataki vuravura Vua na Sau (Majesty); ni sega ni wilika na nodra ivalavala ca era a cakava ia a solia vei keda na vosa ni veivakaduavatataki. 20 Ia qo eda sa mata digitaki ni Mesaia; ka tautauvata ni vakayagataki keitou tiko na Kalou (Elohim) me keitou vakamasuti kemuni; qori keitou sa vakauqeti kemuni tiko kina qo e na vuku ni Mesaia moni vakaduavatataki kemuni Vua na Kalou (Elohim). 21 O Koya e sega ni kila na ivalavala ca, e na vukumuni a colata kina na ivalavala ca, me rawa kina e na vukuna, meda yaco meda yalododonu Vua na Kalou (Yahweh)

2 Korinica 5:16-21



Laivi ira sara na tamata yadudua me ra dui tausoli mai na lewa ni dui lomadra, ka me kakua ni vakavorakitaki se vakasaurarataki; baleta na Kalou (Elohim) e taleitaki koya e dau solika e na yalomarau.

2 Korinica 9:7


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

335

November 30

Ezekiel 43-44

2 Peter 2

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).