Thursday 2 July 2009

The Need To Face Sins (Raica Na Noda iValavala Ca)

Thought: When Yahweh Punishes, People Will Fall That They May Confront Their Sins

.............................................................

Serving For The 2nd July, 2009

E sa lako mai o koya i Anaca; ka sa lako siviti Meqido; mai Mikimasi a lai soqona kina na nona iyaya: 29 Era sa lako kosova na idewadewa ni tadrua e maliwa i Qibeha kei Beca-becani; o Ramaca sa domobula; sa dro o Qibeha nei Saula. 30 Laveta na domomu, o iko na luvei Qalimi yalewa; vakatudaliga i Laisha; saumi taro mai vei au i Anacoca. 31 O Maramana sa kau laivi; o ira na ivakatawa kei Qobini era tataqomaki tiko. 32 Me yaco mai oqo, e sa na tiko ga mai Nobi e na siga oya; e na qai kureitaka na ligana me saqata na ulunivanua ni luvei Saioni yalewa kei na delana o Jerusalemi. 33 Raica, o Jiova na Kalou ni lewe vuqa (Yahweh Elohim of hosts) e na rawai ira na lagilagi e na qaqa, o ira na cecere kilai levu era na vakamalumalumutaki kei ira na viavialevu era na biu sobu. 34 E na qai taya sobu o koya na kau ni veikau e na kaukaumea, o Lebanoni kei na nona lagilagi e na lutu.

Aisea 10:28-34


Na rai viavialevu ni tamata e na vakalolovirataki kei na qaciqacia ni tamata era na tabaki sobu; o Jiova (Yahweh) duadua ga e na laveti cake e na siga oya.

Aisea 2:11



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

183.

July 2

Job 23-25

Acts 10:24-48


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).