Saturday 3 April 2010

Kacivi o Samuela (Yahweh Calls Samuel)

Thought: Your Prayers Will Produce Results That You Never Dreamed Possible!

.............................

Serving For The 3rd April, 2010

A sebera tiko ni boko na icina ni Kalou (Elohim); o Samuela a sa davo sobu tiko me moce e na valenisoro nei Jiova (Yahweh); e na yasana e tiko kina na kato ni Kalou (Elohim); 04 E kacivi Samuela o Jiova (Yahweh); qai tama o koya, O au qo! 05 E cici sara o koya vei Ilai qai kaya, O au qo, o kemuni oni a kacivi au. Sauma o koya, Au a sega ni kaci; lesu lai davo. A mani lesu qai lai davo. 06 Kaci tale o Jiova, Samuela! A tucake tale o Samuela, lako vei Ilai qai kaya, O au oqo; o iko o a kacivi au. Sauma o koya, Au a sega ni kaci luvequtagane; lesu tale lai davo. 07 E na gauna qo, o Samuela a sebera kina ni kilai Jiova (Yahweh), ka se bera tale ga ni vakatakilai vua na vosa i Jiova (Yahweh). 08 A baci kacivi Samuela tale e na ikatolu ni gauna o Jiova (Yahweh). E baci tucake tale o Samuela, lako vei Ilai qai kaya: O au qo; o iko o kacivi au tiko mai. A qai kilakasamataka o Ilai ni o Jiova (Yahweh) e a kaciva mai na gonetagane. 09 Ekeri qai kaya vei Samuela o llai, Lesu lai davo; e na qai yaco kevaka e kacivi iko tale o koya; mo qai kaya, Ni vosa mai Jiova (Yahweh); baleta na nomuni dauniveiqaravi sa rogoci kemuni. Lesu o Samuela, lai davo sobu e na nona yasana. 10 A qai lako mai o Jiova (Yahweh) me mai tu, qai kacivi vakarua, Samuela, Samuela. Kaya o Samuela, Vosa mai Jiova (Yahweh), baleta na nomuni dauniveiqaravi sa rogoci kemuni.

11 ¶ Kaya o Jiova vei Samuela, Raica, Au na cakava eso na ka e Isireli, e na vakavuna me ra vakatudaliga, o ira era rogoca na kena itukutuku.

1 Samuel 3:3-11



Oqo na inuinui eda vaka­raravi tiko kina Vua, oya ni da kerea Vua e dua ga na ka, e veidutai kei na Nona inakinaki, e na rogoci keda o Koya. 15 Kevaka eda kerei koya me rogoci keda e na veika eda kerea vua, eda sa na kila dei ni da sa ciqoma oti mai vua na veika eda se gadreva tiko.

1 Joni 5:14-15



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

93

April 3

Judges 10-11

Luke 9:1-36

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).