Monday 11 July 2011

Vakaleqai O Yerushalayimi (Yerushalayim Threatened).


Thought: Yahweh Is Compassionate When Life is Difficult
.................................. 
Serving For Yom Shaynee, Tammuz 9, 5771
O koya oya, au na rai ga kina vei Yahuwe (YHWH); Au na waraki Yahuwe (YHWH) na noqu ivakabula; o Yahuwe (YHWH) e na rogoci au. 8 Kakua ni mamarau e na vukuqu, o iko o kequ meca baleta niu lutu; baleta au na tucake tale; e dina ga niu dabe tiko e na butobuto, o Yahuwe (YHWH) e rarama tiko vei au. 9 Au na vosota na veitotogitaki nei Yahuwe (YHWH) baleta au a valavala ca niu saqati koya, me yacova ni sabaya na noqu inaki, qai sausaumi lesu e na vukuqu; e na qai kauti au mai i na rarama, meu raica na nona yalododonu.10 Oti era na qai raica o ira na kequ meca, na madua e na qai kovuti ira era  kaya vei au, Evei o Yahuwe (YHWH) na nomu Kalou (Mighty One)? Na mataqu e na raici koya, ia qo e na butuki sobu me vaka na soso e veigaunisala.11 Qori e dua na siga me na tara kina na nomuni lalagabai; e dua na siga me  na laveti cake. 12 Qori e dua na siga era na lako mai kina vei iko na tamata mai Ashuru, mai na veikorolevu vakabaivatu, mai Ijipita mai na veiuciwai, mai wasawasa ki wasa me yaco sara i na ulunivanua o Horo.13 Ia na vanua era na lala dina ga baleti ira era vakatawana tiko kei na vua ni nodra ivalavala.

E vakaicovitaki au o Yahuwe (YHWH) e na vuku ni noqu yalododonu; baleta ni savasava na ligaqu, qori qai sauma lesu vei au. 21 Ka niu dau bula muria na sala i Yahuwe (YHWH), au sega ni bau vakavunene meu saqata na noqu Kalou (Mighty One). 22 Baleta na nona lewa kecekece era  tu e mataqu, na nona lawa au sega ni bau kauta laivi mai vei au. 23 Au tawacala e matana, au qaqarauni meu taqomaki au mai na ivalavala ca. 24 Qori a qai vakaicovitaki au kina o Yahuwe (YHWH) me veiraurau kei na noqu ivalavala dodonu vata kei na savasava ni ligaqu e matana. 25 E na kedra maliwa na savasava vakaoti, o iko o na savasava vakaoti; ni o tiko kei na tamata vinaka o na tini vinaka talega. 26 Vata kei ira era savasava o na savasava; o na dau vuki laivi mai vei ira era yaloveve.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
192/Blog No. 1332
July 11, 2011.
Reading
Hebrew Date
Tammuz 9, 5771
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version



May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.