Saturday 19 December 2009

O Jisu (Yahshua).

Thought: Yahshua Messiah Is Important In A Responsible Way

............................................

Serving For The 19th December, 2009

Me tekivu oqo, kemuni na veitacini tabu, kacivi e na dua na veikacivi mai lomalagi, moni rai vua na Apositolo oqo kei na Bete Levu ni noda vakabauta, o Jisu (Yahshua) na Mesaia, 02 ni a dau yalodina vei Koya e a lesi i Koya, me vakataki Mosese, ni a dau yalodina e na loma ni Nona vale. 03 Na lagilagi nei Jisu (Yahshua) e levu cake sara mai vei Mosese, me vaka ni na dokai vakalevu cake o koya e tara na vale, mai na vale. 04 Na vale kece e dodonu me a tara e dua na tamata; ia na Kalou (Yahweh), qori o Koya e a tara na veika kece. 05 O Mosese e na nona itutu vakaitalatala e a yalodina e na loma ni Nona vale, ka ivakadinadina ni veika kece a qai mai tukuni e muri, 06 ia na Mesaia e Luvenatagane e loma ga ni nona vale, o keda eda Nona vale kevaka, me yacova na ivakataotioti, e mau toka ga na noda inuinui kei na noda cibitaka na noda inuinui.

Iperiu 3:1-6



Baleta, e na vukuna o Koya, era a buli kina na veika kece e lomalagi kei na veika kece era tiko e vuravura, laurai se sega ni laurai; se ra itutu vakatui, se o ira era turaga, se lewa vaka agilosi se matanitu; a veika kece era a tiko e ligana ka ra buli e na vukuna. 17 O Koya, e liu duadua e na veika kece, o koya tale ga e taura vata kece tu na veika kece.

Kolosa 1:16-17




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

354

December 19

Micah 1-3

Revelation 10

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).