Sunday 5 July 2009

Sega Ni Vakatautauvataki Rawa O Jiova (The Incomparability of Yahweh)

Thought: Our Spiritual Progress is proportionately equal to our acceptance of truth about Yahweh

..........................................................

Serving For The 5th July, 2009\

O cei a vakarauta na wai e na qakilo ni qeteqete ni ligana, ka vakarauta na lomalagi e na iqaqalo ni ligana se kumuna vata na qele e vuravura e na ivakarau ka vakarauta na ulunivanua e na ivakarau ni bibi kei na veidelana e na levolo? 13 O cei e a bau vakatavulica na Yalo i Jiova (Yahweh) se o cei e a bau daunivakasala vua? 14 E dau bose vata kei cei o koya, se o cei e dau soli ivakasala vua ka vakatavulici koya me kila na sala ni lewadodonu; vakatavulica vua na kilaka qai dusimaka vua na sala ni yalomatua? 15 Raica na veimatanitu era vaka ga e dua na turu mai na dua na vokete, ka wili ni vaka ni vakatatikitaka na ivakarau; raica na yatuyanuyanu e na kolotaki laivi me vaka na kuvu ni soso.

Aisea 40:12-15



Baleta, e na vukuna o Koya, era a buli kina na veika kece e lomalagi kei na veika kece era tiko e vuravura, laurai se sega ni laurai; se ra itutu vakatui, se o ira era turaga, se lewa vaka agilosi se matanitu; a veika kece era a tiko e ligana ka ra buli e na vukuna.

Kolosa 1:16


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

186.

July 5

Job 31-32

Acts 13: 1-23

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).