Tuesday 28 June 2011

Veiliutaki Nei Hisikiyahu. (Hizkiyahu’s Leadership)

Thought: Always live by Yahweh’s Commandments
.................... 
Serving For Yom Shlee-shee, Sivan 26, 5771
Ia e na ikatolu ni yabaki nei Hoshea na luve i Ela na tui Isira'yili, o Hisikiyahu na luve i Aka'asa na tui Ya'huda a se qai tekivu me veiliutaki vakatui. 2 E a yabaki ruasagavulukalima tiko o koya e na gauna a tekivu veiliutaki kina vakatui; a qai tui tiko mai Yerushalayimi  me ruasagavulukaciwa na yabaki. Na yaca i tinana o 'Avi, na luve i Sakara'ya. 3 E a dau vakayacora o koya na ka e  dodonu e na mata i Yahuwe (YHWH), me vaka a dau cakava o Davide na tamana.


E a dau vakanuinui vakatabakidua o koya vei Yahuwe (YHWH) na nodra Kalou (Mighty One) na Isira'yili, ka sega tale ni dua me tautauvata kei koya e na kedra maliwa na tui Ya'huda e muri, se dua vei ira era e a liu mai vua.  6 E a kabi kaukaua tiko o koya vei Yahuwe (YHWH); ka sega ni bau vuki tani mai na nona bula muri i koya, e na nona dau bula muria na nona ivakaro taucoko me vaka a vakarota o Yahuwe (YHWH) vei Moshe.

 
Me dau rogoci iko mada ga o Yahuwe (YHWH) e na siga ni rarawa; Na yaca ni Kalou (Mighty One) i Ya’akove me taqomaki iko, 2 Me vakauta mai vei iko mai na nona vale tabu, me vakaukauataki iko mai na loma i Saiyoni. 3 Laivi Yahuwe (YHWH) me nanuma na nomuni isoro, ka vakadonuya na nomuni imadrali kama. 4 Me vakadonuya mada ga vei kemuni o Yahuwe (YHWH) na gagadre ni vuniyalomuni ka vakayacora na nomuni ivakasala kece.Me vakadonuya mada ga vei kemuni o Yahuwe (YHWH) na gagadre ni vuniyalomuni ka vakayacora na nomuni ivakasala kece. 5 Keimami na vakalagilagitaki e na nomuni veivueti, e na yaca ni neimami Kalou (Mighty One) keimami na vakacerecerei; Me vakayacora mada ga na nomuni vakatakekere taucoko, o Yahuwe (YHWH).

 
Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
179/Blog No. 1319
June 28, 2011.
Reading
Hebrew Date
Sivan 26, 5771
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version

 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.