Wednesday 19 May 2010

Na Ranadi ni Shiba (The Queen of Sheba)

Thought: Like Sheba, What We See Of Yahweh Is A Small Part Of The Whole.

..........................................

Serving for Yom Revee ee, 6th Sivan, 5770.

Ni rogoca na irogorogo kei Solomoni na ranadi ni Shiba vata kei na yaca i Jiova (Yahweh), a qai lako sara ga mai me mai vakatovolei koya e na vosa vakaibalebale 02 A yaco mai i Jerusalemi ka liutaka tiko mai e dua na ilakolako vakaitamera; na kameli era usana tiko mai na isaluaki, kei na levu na koula kei na vatu talei: ia ni sa yaco vei Solomoni o koya, a qai vakatovolei koya e na veika kece e nakita tiko mai e yalona. 03 Sauma na nona taro kece o Solomoni; e sega ni dua na ka me vunitaki tiko mai vua na tui, me a sega ni kila. 04 Ia ni sa raica na ranadi mai Shiba na vuku nei Solomoni kei na vale e a tara, 05 kei na kakana e na dela ni nona teveli, na maqosa ni nodra i tokatoka o ira na nona tamata, na nodra veiqaravi o ira na nona dauniveiqaravi kei na nodra isulu, o ira era dau tutaka na mena gunu kei na nodra isulusulu, kei na nona isoro kama e dau cabora e na vale i Jiova (Yahweh); e a qai luvuci e na qoroqoro. 06 Qai kaya o koya vua na tui, E ka dina taucoko na kemu itukutuku au a rogoca mai na noqu vanua, me baleta na nomu vosa kei na nomu vuku. 07 A yaco beka vakacava au a sega kina ni vakabauta na kemu itukutuku, me yacova niu sa lako mai, kau sa raica sara e mataqu; ia raica ni dua mada ga na kena veimama a sega ni tukuni vei au; na nomu vuku kei na nomu iyau e sivita vakaoti na itukutuku au a rogoca.

1 Tui 10:1-7


la me vaka sa volai tu, “Na mata e sebera ni raica se na daliga me rogoca ka sega talega ni matalia e na vuniyalo ni tamata na veika sa vakarautaka tu na Kalou (Mighty One) me nodra o ira era lomani Koya.” 10 Na Kalou (Mighty One) a vakaraitaka na veika oqori vei keda e na Nona Yalo Tabu; baleta na Yalo e na vaka­deuca na veika kece kei na veika titobu ni Kalou (Yahweh).

1 Korinica 2: 9-10


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Hebrew Date

Reading

139.

May 19

Sivan 6

2 King 23-25

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.