Sunday 6 December 2009

Vakacokotaki Tale O Isireli (Israel’s Future Restoration)

Thought: Paul Qouted From Ten Old Testament Passages, Can You Do The Same?

........................................

Serving For The 6th December, 2009

O Mosese a vola vakaoqo na veika me baleta na yalododonu e vakayavutaki e na lawa, Na tamata e cakava na veika oqori, e na bula tiko kina. 06 Ia na yalododonu e vakayavutaki e na vakabauta, e va qo na ka e kaya, Kakua ni taroga e vuniyalomu, O cei e sa cabe cake i Lomalagi, qai lai kauta sobu mai na Mesaia i vuravura. 07 se O cei e a siro sobu i loma ni qara sega ni vakabotona mai Sheola me lai kauta cake mai na Mesaia, mai na mate. 08 Ia na cava ga e kaya? Na kena isau e toka voleka ga vei iko, ni tiko sara ga e gusumu ka vaka kina e vuniyalomu, oya na vosa ni vakabauta keitou vunautaka tiko. 09 Kevaka o na vakatusa na noda Turaga o Jisu (Master Yahshua) mai gusumu, o qai vakabauta e vuniyalomu, ni a vakaturi koya mai na mate na Kalou (Elohim), o sa na vueti. 10 Baleta na vuniyalo e vakabauti koya, e na vakatokai ni yalododonu, ia na gusu e tusanaki koya, e na bula. 11 Na ivola tabu e kaya, O koya e vakabauti Koya, e na sega ni madua.

Roma 10:5-11


Baleta na parofisai a sega ga ni vu mai na inaki ni tamata, ia mai vei ira ga na tamata vakatabui ni Kalou (Yahweh) era dau vosa ga ni tosoi ira na Yalo Tabu.

2 Pita 1:21

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

341

December 6

Daniel 7-8

1 John 5

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).