Monday 8 June 2009

O Eiheba kei Jiosefata (Ahab and Jehoshaphat)

Thought: Do Not Desire What Does Not Belong To You; It Always End In Disaster.
..........................................

Serving for the 8th June, 2009


A qai yaco ni sa vutuniyau ka dokai o Jiosefata; ni a qai vakaduria e dua na veidinadinati vata kei Eiheba. 02 Ni oti e rua na yabaki sa qai lai sikovi Eiheba mai Samaria o koya. E a vakamatea o Eiheba e levu na sipi kei na bulumakau me kena, ka kedra talega na lewe ni mataivalu era lako tiko mai vata kei koya, oti qai cikevi koya me lako cake i Remoci-qiliati. 03 Taroga o Eiheba na tui Isireli vei Jiosefata na tui Jiutia, o na lako beka vata kei au i Remoci-qiliati? Sauma vua o koya, Au na lako cake kevaka o lako; o ira na noqu tamata era nomu tamata; kei ira na noqu ose era nomu ose; keimami na lako vata kei iko i na ivalu.
04 ¶ Kaya tale o Jiosefata vua na tui Isireli, Vakataroga, au kerea, se cava na vosa i Jiova (Yahweh) e na siga nikua? 05 Sa qai vakasoqoni ira vata na parofita o tui Isireli, era le vanadrau na tamata, qai kaya vei ira, Vakacava me keimami lako beka i Remoci-Qiliati me keimami lai valu, se sega? Era kaya vua, Lako cake; o Jiova (Yahweh) e na soli i ira na kemu meca i ligamuni.
2 Veigauna 18:2-5


Laiva meda toso e na itovo vakasakiti, me vaka e dau caka e na siga rarama; me kakua na kosakosa kei na mateni, me kakua na ivakarau vakasisila ka me kakua na veivuvutaki kei na veileti. 14 Ia vakaisulutaki kemuni vakataki kemuni e na Turaga o Jisu (Master Yahshua) na Mesaia; ka vakanadakuya na gagano ni leweniyago.
Roman 13:13-14.




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day) : 159
Tikinisiga (Date) : June 8th 2009
Mataka (Morning) : 2 Chronicles 26-29
Yakavi (Evening) : John 17
May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).