Saturday 24 September 2011

Oti na Veivakavoutaki (Rebuilding Completed)


Thought: Notice Nechemeyah’s Management And Organising Skills
 .....................
Serving For Yom Reeshone, Elul 25, 5771
IA ni sa tara oti na bailalaga, sa duri tu na duru ni isogo ka sa coba oti na kena isogo; era sa lesi oti o ira na dauniveiqaravi kei na ira na Livai, 2 Au qai solia na noqu ivakaro vua na taciqu o Hanani kei Hananaia na kovana  ni vale ni tui  vata kei Yerushalayimi: baleta o koya e tamata dodonu, dau rerevaka na Kalou (Mighty One) ka dau vuki laivi mai na ca. 3 Au qai kaya vei rau, Kakua ni laiva na matamata e Yerushalayimi me dola, me yacova ni sa cadra vinaka na matanisiga ka sa cila vinaka tu; ia ni se cila tu ga na matanisiga, laiva me ra sa dau sogota na matamata, ka laiva me lokataki dei; qai lesia na yadra mai vei ira kece na lewe ni korolevu o Yerushalayimi, na tamata kece me ra veivuketaka na yadra, ia me ra yadra tu ga veitaudonui kei na nodra dui vale. 4 Na korolevu e levu ka raba; ia era se le lailai ga na tamata era tiko kina, kei na nodra dui veivale era se bera ni dui tara kece vakaoti.


VAKAVO ga ke tara na vale o Yahuwe (YHWH), e ka ga ni vakarairai na nodra cakacaka o ira era tara tiko na vale; vakavo ke vakatawana na korolevu o Yahuwe (YHWH), e ka ga ni veivakacalai na nodra yadra tiko o ira na ivakatawa. 2 E veivakacalai o koya e dau sou vakamataka se cakacaka bera, me  rawata na nodratou bula; baleta o koya e na vakarautaka na veika me baleti ira na nona daulomani, e na gauna era se dui moce  tu kina. 3 Raica, o ira na gonelalai era isolisoli nei Yahuwe (YHWH); na vua ni katonigone e dua na icocovi. 4 Me vaka na gasau ni dakaititi e na liga ni dua na tamata qaqa; era vaka kina o ira na luvedra era sucu e na nodra gauna ni uabula. 5 E kalougata na tamata e tawani ira vakalevu e na nona bola ni gasau; o koya e na sega vakadua ni madua ni veileti kei ira na kena meca, e na matamata.


Read The Tanakh in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
266/Blog No. 1406
September 24, 2011.
Reading
Hebrew Date
Elul 25, 5771
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.